Am inaugurat un nou showroom in Onesti!

Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea noului showroom din Onesti, judetul Bacau!

Noul showroom este situat pe strada Mercur, nr. 2  si tocmai l-am inaugurat! 

Obiectivul nostru este clar: vrem sa venim cat mai aproape de clientii nostri din intreaga tara pentru a-i ajuta sa-si finalizeze proiectele si pentru a-i inspira in alegerile pentru acasa! Astfel, de data aceasta, am ales sa venim mai aproape de comunitatea Regata din Bacau si din imprejurimile judetului.

In cadrul noului showroom din Onesti, expunem produse din categoriile: amenajari interioare, gresie si faianta, sanitare, parchet laminat etc. 

Te-am facut curios? Atunci vino in showroom sa descoperi produsele de calitate superioara pe care le comercializam, precum cele mai noi colectii si modele de gresie si faianta, produsele marca proprie - Celesta, cele mai noi modele de parchet laminat - printre care si cele rezistente la apa, din clasa AC6, seturi mobiliere de baie exclusiviste de la cei mai cunoscuti producatori din Europa, noi modele de parchet laminat, usi de interior din MDF si MDF lacuit, cazi freestanding, paravane dus, baterii sanitare (baie si bucatarie) si multe alte produse si accesorii care nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Toate produsele expuse si comercializate de noi sunt in ton cu tendintele pietei si indeplinesc cu succes asteptarile si nevoile personale. Acestea au fost atent alese si importate de la producatorii de top din Europa, deoarece punem mare accent pe calitatea, designul si functionalitatea produselor. 

Avem peste 30 de ani de activitate si experienta in acest domeniu, timp in care am realizat numeroase proiecte si am devenit recunoscuti in tara ca unul dintre cei mai mari importatori de gresie si faianta. In toata aceasta perioada am avansat continuu si ne-am axat din ce in ce mai mult pe nevoile clientilor nostri, astfel incat REGATA sa devina, in ochii lor, un brand al increderii si al promovarii calitatii. 

Tocmai de aceea, te invitam sa ne vizitezi in noul showroom Regata din Onesti si, totodata, sa descoperi si sa te bucuri de produsele de calitate superioara pe care le comercializam. Echipa noastra te va intampina inca de la intrarea in magazin si iti va oferi intreg suportul de care ai nevoie pentru a face alegerea corecta pentru acasa. 

Esti in cautarea unor produse cu design modern, doresti sa iti renovezi locuinta, esti dezvoltator imobiliar sau constructor? Atunci vino in showroomul Regata din Onesti, judetul Bacau, situat pe strada Mercur, nr. 2 si alege pentru acasa ori pentru proiectul tau produsele de care ai nevoie! 

Noul showroom din Onesti este deschis in intervalul 08:00 – 18:00 de luni pana vineri si in intervalul 08:00 – 13:00 sambata. 

 

 

Showroom Regata Onești

Strada Mercur, Nr.2, Onești

Onești, Jud. Bacău

Telefon: 0724 353 642

 

 

Program:

L-V: 08:00–18:00

S:  08:00–13:00

D:  Inchis