Accesorii gresie si faianta

Accesoriile pentru gresie si faianta sunt elemente esentiale pentru a monta si a finisa orice proiect de amenajare care implica instalarea placilor ceramice pentru pardoseala si pereti.
In aceasta categorie, Regata iti pune la dispozitie o gama completa de elemente necesare procesului de montare a placilor ceramice.

Care sunt accesoriile necesare pentru montajul gresiei si faiantei?

Instalarea corecta a gresiei necesita diferite instrumente care faciliteaza si eficientizeaza montajul. Accesoriile potrivite precum distantieri, chit de rosturi sau profile, sunt cheia pentru a obtine un rezultat estetic si durabil al acestui proces.

Indiferent de complexitatea proiectului de amenajare, aici vei gasi accesorii care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale pentru placarea suprafetelor cu gresie si faianta.

Cum sa folosesti eficient accesoriile pentru gresie si faianta?

Pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, este important sa folosesti instrumentele potrivite de montare a placilor ceramice. Astfel vei imbunatati aspectul si calitatea proiectului tau de amenajare.

Atunci cand vorbim despre chitul de rosturi, acesta trebuie sa indeplineasca cerintele specifice lucrarii precum:

  • Sa fie potrivit pentru spatii interioare sau exterioare, in functie de zona in care sunt montate placile ceramice.
  • Sa fie rezistent la umiditate, in cazul in care placile ceramice sunt montate in spatii exterioare sau in zone cu umiditate crescuta.
  • Sa fie flexibil, pentru gresia montata in spatii cu sisteme de incalzire in pardoseala.

In ceea ce priveste distantierii pentru gresie si faianta, acestia au rolul de a pastra o latime constanta a distantei dintre placile ceramice. Distantierii pot avea diferite dimensiuni.

  • Pentru placile ceramice rectificate, poti folosi distantieri minimi de 1 mm. Astfel placile sunt asezate la o distanta foarte mica una de cealalta, creand un efect vizual unitar pe intreaga suprafata.
  • Pentru placile ceramice care nu au muchiile rectificate, se recomanda folosirea unor distantieri de dimensiune mai mare. Acestia corecteaza vizual neregularitatile placilor ceramice.

Iar pentru finisarea montarii placilor ceramice, exista profilele. Acestea sunt elemente decorative disponibile in diferite modele, materiale, culori si forme si au rolul de a finisa estetic imbinarile precum:

  • Colt interior
  • Colt exterior
  • Treapta

 

Fiecare proiect de montare si finisare a placilor ceramice implica o multime de elemente necesare intregului proces. Accesoriile pentru faianta si gresie au rolul de a asigura un rezultat final care sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate si functionalitate.

Echipa noastra specializata este intotdeauna disponibila pentru a-ti oferi suport si consultanta in alegerea celor mai potrivite accesorii de montare a gresiei si faiantei pentru proiectul tau.

Comanda online si noi iti trimitem produsele exact acolo unde ai nevoie. Livram oriunde in tara.

Vezi mai multe Vezi mai putine
Filtreaza dupa Vezi filtrele

201 produse