Folie izolatie parchet

Cand vine vorba de izolatia pentru parchet, ne referim la substratul-suport aplicat inainte de montarea placilor de parchet. Izolatia este mai mult decat o simpla componenta, este un element important care contribuie la crearea unei pardoseli durabile si confortabile. 

La Regata gasesti diferite tipuri de folii izolatoare pentru parchet, potrivite pentru a satisfice nevoile specifice fiecarei pardoseli. In aceasta categorie vei gasi solutii eficiente pentru izolarea pardoselilor placate cu parchet laminat.

Beneficiile folosirii foliei pentru parchet

Folosirea foliei pentru parchet are un rol foarte important pentru mentinerea calitatii pardoselii, aducand numeroase avantaje:

 • Rezistenta la umiditate: Folia de parchet actioneaza ca o bariera ce previne patrunderea umiditatii, asigurand o protectie excelenta.
 • Izolare termica: Proprietatile termoizolante contribuie la mentinerea confortului termic in incapere, optimizand eficienta energetica.
 • Izolare fonica: Folosirea foliei pentru parchet absoarbe tensiunea si vibratiile cauzate de trafic, contribuind la reducerea zgomotului pasilor, dar si la diminuarea zgomotului din spatiile alaturate precum etajele inferioare.
 • Eliminarea imperfectiunilor sapei: Folia izolatoare pentru parchet ajuta la eliminarea micilor imperfectiuni ale sapei, contribuind astfel la prelungirea duratei de viata a pardoselii placate cu parchet laminat.
 • Instalare usoara: Folia de protectie este usor de instalat, adaptandu-se diverselor tipuri de parchet laminat. 

Folia de parchet pentru incalzire in pardoseala

Pentru spatiile cu sisteme de incalzite in pardoseala este esential sa alegi o folie de parchet speciala, care asigura transferul termic in mod corespunzator. 

Folia de parchet pentru incalzirea in pardoseala are perforatii care permit distribuirea uniforma si eficienta a caldurii catre suprafata pardoselii. Indiferent de tipul de parchet laminat, in aceasta categorie vei gasi solutia de izolatie termica potrivita pentru ca spatiul tau sa fie unul confortabil.

Ce tipuri de izolatie pentru parchet laminat poti alege?

Izolatia pentru parchet este disponibila intr-o gama variata, fiecare optiune fiind adaptata pentru a indeplini diversele nevoi ale pardoselilor. Aceste izolatii pentru parchet pot fi achizitionate sub forma de rola sau sub forma de placa izolatoare, oferind flexibilitate in aplicare.

Materiale diversificate folie parchet laminat

La Regata gasesti optiuni de folii izolatoare pentru parchet realizate din diferite materiale precum:

 • folie XPS - polistiren extrudat
 • folie PEE - polietilena expandata
 • folie PEE cu aluminiu - polietilena expandata aluminizata
 • folie din cauciuc reciclat

Grosime variata folie parchet laminat

Foliile pentru parchet sunt disponibile in diferite grosimi, cele mai uzuale fiind:

 • folie parchet 2 mm
 • folie parchet 3 mm
 • folie parchet 5 mm

Pentru o pardoseala completa si functionala placata cu parchet, te invitam sa explorezi si celelalte categorii complementare:

Parchet laminat – pentru o varietate de modele, culori si texturi;

Plinte parchet si accesorii plinta – pentru detalii si finisaje perfecte ale pardoselii;

Profile de trecere – pentru tranzitii armonioase intre camera sau intre diferite tipuri de pardoseala.

 

Alege sa fii eficient comandand online, usor si rapid, produsele dorite de pe site-ul Regata, iar noi le vom livra direct la tine acasa! Livram oriunde in tara.

Vezi mai multe Vezi mai putine