Gresie si faianta

Indiferent daca va amenajati baia, bucataria, living-ul sau terasa, cu ajutorul placilor ceramice veti transforma spatiul intr-unul elegant si modern.

Regata este cel mai mare importator de placi ceramice din Romania. Tocmai de aceea, la noi veti gasi o gama larga de colectii, modele, dimensiuni, forme, culori si finisaje, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Pe langa gresie si faianta, puteti alege si placi murale, klinker sau brauri ori faiante decor.

In functie de designul interior ales, puteti opta pentru placi in culori reci sau calde, de forma patrata sau dreptunghiulara, iar pentru un plus de personalitate si eleganta puteti alege placile ceramice rectificate, portelanate, glazurate sau in relief, cu aspect de marmura, piatra sau multisuprafete.

Va recomandam sa masurati cu atentie suprafetele pardoselilor si peretilor, pentru un necesar corect de placi ceramice. Pentru a preveni eventualele pierderi recomandat este sa achizitionati cu +10% cantitatea de care aveti nevoie.

Vezi mai multe Vezi mai putine
Filtreaza dupa Vezi filtrele

1878 produse

  • 1/94