Feronerie si accesorii usi

In categoria de accesorii pentru usi de la Regata, gasesti o gama variata de produse menite sa completeze aspectul si sa imbunatateasca functionalitatea usilor de interior si a usilor metalice de exterior. Accesoriile si feroneria pentru usi adauga un plus de stil si utilitate spatiului.

De ce sunt importante accesoriile si feroneria pentru usi?

  1. Asigura functionarea corecta a usii. Balamalele, incuietorile si manerele de calitate permit deschiderea si inchiderea usoara a usii, fara scartait sau blocaje. Daca aceste elemente nu sunt alese corect, usa nu isi va indeplini scopul si va fi greu de folosit.
  2. Contribuie la securitatea locuintei. Incuietorile si cilindrii cu un numar mare de pini fac usa mai sigura si mai greu de fortat. Alegerea unor elemente de feronerie rezistente la efractie este esentiala pentru protectia casei.
  3. Influenteaza aspectul estetic al usii. Manerele si alte accesorii pot fi alese in stil clasic sau modern, in nuante cromate sau aurii, pentru a se potrivi cu designul general al usii si al locuintei. Aceste detalii conteaza in definirea stilului usii.
  4. Garanteaza etanseitatea si izolarea. Garniturile si alte elemente de etansare din componenta feroneriei asigura izolarea termica si fonica a spatiului interior. Fara accesorii de calitate, confortul locuintei ar avea de suferit.
  5. Prelungesc durata de viata a usii. Feroneria are un grad ridicat de uzura in timp, deci alegerea unor accesorii durabile si rezistente este importanta pentru a evita inlocuirea prematura a intregii usi din cauza defectarii elementelor metalice.

Ce tipuri de accesorii pentru usi gasesti la Regata?

Pervaz pentru usa

Disponibil in diferite modele si culori,  pervazul pentru usa ofera o suprafata eleganta ce completeaza si finiseaza aspectul usii.

Manere si broaste pentru usa:

Manerele si broastele pentru usa sunt disponibile in diferite modele, fiecare proiectat pentru a oferi o functionalitate sporita si un aspect estetic placut, usor de integrat in diferite stiluri de design interior.

Yale pentru usa

Fiecare yala este atent proiectata si fabricata astfel incat sa asigure securitatea si fiabilitatea usii, oferind o protectie optima spatiului.

Toc ajustabil

Tocurile ajustabile pentru usi se instaleaza usor si precis, completand cu eleganta designul usii. 

Extensii pentru toc

Pentru a indeplini diferite nevoi de instalare, extensiile pentru toc sunt disponibile in diferite culori, astfel incat sa se integreze perfect cu modelul usii.

Balamale

Balamalele ofera suport in miscarea fluida a usii, la fiecare deschidere si inchidere. Aceste accesorii ofera o buna rezistenta si o functionalitate sporita.

Opritor usa

Opritorul ofera un control precis al miscarii usii, fiind ideal pentru confortul zilnic. Acest accesoriu are rolul de a preveni lovirea diferitelor obiecte precum piese de mobilier, aparaturi electrocasnice sau chiar peretele incaperii, atunci cand usa se deschide.

De la manere elegante, sisteme de inchidere fiabile, balamale durabile, pana la accesorii decorative, aici gasesti tot ce ai nevoie pentru aspectul si functionalitatea usii.

Comanda online de la Regata si vei beneficia de livrare direct la tine acasa. Livram oriunde in Romania.

Vezi mai multe Vezi mai putine
Filtreaza dupa Vezi filtrele

44 produse