Distantiere gresie si faianta

Distantierii pentru gresie si distantierii pentru faianta sunt accesorii indispensabile pentru orice proiect de amenajare a baii sau bucatariei. Rolul lor este de a asigura o spatiere uniforma si precisa intre placile de gresie sau faianta, pentru un aspect final impecabil si o instalare durabila.

Ce tipuri de distantieri gresie si distantieri faianta poti comanda la Regata?

 • Pene pentru nivelare - asigura o suprafata plana, atat pe pardoseala cat si pe perete, prin nivelarea si fixarea placilor ceramice.
 • Distantiere de nivel - mentin o distanta uniforma intre rosturi pe intreaga suprafata, contribuind la nivelarea si fixarea placilor de gresie si faianta.
 • Cleste de plastic pentru sisteme de nivelare - utilizat pentru fixarea penelor de nivelare, acest cleste contribuie la obtinerea unei suprafete plane, atat pentru pardoseli, cat si pentru pereti.
 • Distantiere tip surub - special concepute pentru sistemele de autonivelare, simplifica procesul de montaj al placilor ceramice.
 • Cap surub distantier - utilizat impreuna cu distantierul tip surub, faciliteaza montajul si nivelarea gresiei si faiantei.
 • Distantiere in forma de cruce - se plaseaza la intersectia a patru placi ceramice, asigurand o distanta uniforma intre rosturi pe orizontala si verticala.

Cum alegi distantierii de gresie si faianta potriviti pentru proiectul tau?

In functie de caracteristicile placilor ceramice, alegerea distantierilor potriviti joaca un rol important in obtinerea rezultatului estetic dorit.

Distantieri mici pentru placi ceramice rectificate

 • Pentru placile creamice rectificate se pot folosi cu succes distantieri mici de 1 mm. Placile rectificate de gresie si faianta au muchiile atent prelucrate astfel incat sa fie simetrice si sa formeze unghiuri drepte de 90 de grade. Folosirea distantierilor minimi de 1 mm permite apropierea dintre placi astfel incat se creeaza un efect vizual unitar si continuu pe intreaga suprafata. 

Distantieri mai mari pentru placile ceramice nerectificate

 • Pentru placile ceramice cu muchiile nerectificate se racomanda utilizarea unor distantieri mai mari. Acestia corecteaza vizual neregularitatile placilor de gresie si faianta, contribuind astfel la obtinerea unui finisaj uniform si estetic.

Cum se folosesc distantierii pentru faianta si gresie?

Utilizarea distantierelor pentru montarea placilor ceramice este un procedeu simplu, dar indispensabil pentru a obtine un finisaj precis al proiectului de amenajare.

 1. In primul rand trebuie ca rostul dintre placi sa fie curat.
 2. Apoi se aseaza distantierii intre placile ceramice, inainte de fixarea acestora cu adeziv. Asigura-te ca acestia sunt pozitionati uniform.
 3. Dupa uscarea adezivului, se indeparteaza cu atentie distantierii.

 

Pe langa distantieri, in categoria noastra de accesorii pentru gresie si faianta vei gasi si alte produse esentiale in procesul de montare a placilor ceramice, precum chit de rosturi in diferite culori si profile de terminatie pentru un plus de stil si durabilitate.

Comanda acum distantieri gresie, distantieri faianta si toate celelalte accesorii necesare pentru amenajarea baii sau bucatariei visurilor tale! Profita de avantajele cumparaturilor online si primesti direct la tine acasa tot ce ai nevoie pentru proiectul tau de amenajare. Livram in toata tara!

Vezi mai multe Vezi mai putine
Filtreaza dupa Vezi filtrele

21 produse