Profile (praguri) de trecere parchet

La Regata gasesti solutii variate pentru finisarea pardoselii spatiului tau. Potrivite pentru diferite proiecte de amenajare, pentru spatii rezidentiale si comerciale, profilele de trecere pentru parchet se integreaza perfect diferitelor stiluri de design interior.

Rolul profilelor de trecere

Recunoscute si sub alte denumiri precum baghete de trecere, praguri de trecere sau sine de trecere, profilele pentru pardoseala au rol atat estetic, cat si functional:

  • Profilele de trecere se folosesc pentru tranzitii armonioase intre camere sau intre diferite tipuri de pardoseala precum parchet sau gresie.
  • Profilele compenseaza diferentele mici de nivel si protejeaza rosturile dintre suprafete, impiedicand patrunderea prafului.

Ce modele de praguri de trecere poti sa alegi?

Descopera o gama variata de optiuni disponibile in diferite materiale, dimensiuni si modele.

Materialele din care sunt fabricate profilele de trecere:

  • Poti opta pentru profile din aluminiu sau PVC, fiecare material oferind performante in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea.

Dimensiunile profilelor de trecere: 

  • Poti alege praguri de trecere late sau mai inguste, astfel incat sa corespunda nevoilor spatiului sau preferintelor estetice.

Aspectul profilelor de trecere:

  • Auriu – este nuanta perfecta pentru a adauga o nota de sofisticare spatiului..
  • Argintiu – ideal pentru un aspect contemporan al spatiului.
  • Aspect de lemn – usor de asortat cu pardoseala din parchet, ideal pentru a aduce un accent natural incaperii.


Pentru o pardoseala completa si functionala, exploreaza categoriile complementare de parchet laminat, plinte parchet si accesorii plinta, izolatie parchet si alege modelele preferate! Poti comanda online si noi livram comanda direct la adresa unde se desfasoara proiectul tau de amenajare.

Vezi mai multe Vezi mai putine
Filtreaza dupa Vezi filtrele

37 produse