Despre noi

Povestea Regata incepe in anul 1993, cu multa perseverenta si devotament. Fondatorul companiei a fost Ionel Misu, spirit ambitios si intreprinzator care a pus bazele uneia dintre cele mai mari companii cu capital romanesc, in domeniul importului de placi ceramice. In prezent, la conducerea companiei se afla Catalin Misu, fiul lui Ionel Misu.

Ionel Misu a fost nu doar un antreprenor desavarsit, ci si un familist convins, tinându-l tot timpul aproape pe fiul sau Catalin, cu ajutorul caruia a pus bazele retelei nationale de distributie pe care Regata o detine în prezent. Putem spune ca nu foarte multe persoane l-au cunoscut pe Ionel Misu, asa cum era: o persoana carismatica, complexa, de o inteligentă deosebita, cu o fire blanda si deopotriva severă atunci când situatia era de asa natura.

Regata duce mai departe amintirea lui Ionel Misu, continuandu-si povestea de succes, aducand bucurie in casele oamenilor si fiind mereu în topul companiilor romanesti.

In decursul anilor trecuti ne-am dezvoltat continuu si ne-am consolidat business-ul, am dezvoltat relatii sanatoase cu principalii producatori din tara si din strainatate si am crescut portofoliul de produse, in linie cu nevoile pietei si ale clientilor nostri.

Regata s-a dezvoltat intr-un ritm constant si sustinut, venind in sprijinul tuturor clientilor cu o gama larga de produse din categoriile gresie si faianta, materiale de constructii, amenajari interioare, instalatii termice si sanitare. Toate produsele comercializate sunt prezente atat in showroom-ul nostru cat si in propriile magazine din Targoviste.

Cu propria flota de masini si 60.000 metri patrati de depozite cu stocuri permanente in Targoviste, dar si cu un numar mare de agenti de vanzari profesionisti, REGATA dispune de o retea ampla de distributie cu acoperire nationala, pentru satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor sai la nivelul intregii tari. Misiunea Regata este sa faca parte din casa si viata dumneavoastra, oferindu-va totul in materie de constructii pentru interior si exterior, de o calitate superioara si usor de folosit, care sa va transforme casa intr-un camin modern, placut si primitor

PREMII SI CLASAMENTE

Regata este recunoscuta ca lider de piata de mai multe organisme guvernamentale si firme de independente de profil.

LOCUL I

Sistemul de management al calitatii ISO 90001

LOCUL I

In ultimii 12 ani pe judet si pe tara conform Topul Firmelor organizat de Ministerul Finantelor.

LOCUL I

Conform Lista Firme (listafirme.ro).

VALORILE REGATA

CALITATE

Produsele noastre sunt recunoscute datorita atentiei acordate detaliilor, fiind menite sa satisfaca orice exigente ale clientilor.

EXPERIENTA

Cu o experienta de peste 30 de ani, echipa nostra va poate oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste alegerea produselor.

PROFESIONALISM

Performanta poate fi obtinuta doar de catre profesionisti, iar echipa noastra îi are pe cei mai buni.

EVOLUŢIE

Suntem la curent cu ultimele tendinte din domeniul design-ului interior si exterior pentru a ne imbunatati permanent.