CELESTA – alege calitatea premium pentru o baie moderna

Tot mai multe persoane cauta produse de calitate la preturi excelente, insa nu toti vor fi multumiti cu ceea ce vor gasi pe piata. Ei bine, deoarece am luat in calcul dorintele tuturor si am analizat atent ce inseamna calitatea superioara, am decis sa avem propria marca – Celesta, care sa indeplineasca toate cerintele, chiar si pe cele mai exigente, in domeniul obiectelor sanitare.

Brand-ul Celesta a luat nastere din dorinta de a oferi tuturor posibilitatea de a beneficia de produse calitative, cu durata lunga de viata, la preturi corecte si nu numai. Toate produsele Celesta vor avea un design modern in ton cu tendintele actuale, dar si o calitate premium.

Intotdeauna, in pragul renovarii sau construirii casei, am cautat cele mai bune solutii pentru casa noastra, la cele mai bune preturi, astfel incat sa nu depasim bugetul pe care l-am alocat achizitionarii produselor. Insa, aproape intotdeauna, am evitat produsele cu preturi „exagerate”, dar calitative si am optat pentru calitatea medie spre joasa si preturi accesibile spre mici. Ei bine, acum nu mai trebuie sa ne facem griji pentru renovarea baii noastre! Produsele Celesta reprezinta cu succes raportul calitate-pret si indeplineste toate asteptarile.

Designerii si producatorii analizeaza amanuntit fiecare produs sanitar, astfel incat acesta sa fie proiectat cu grija, aspectul sa fie inedit, iar utilizarea acestuia sa fie cat se poate de usoara, la indemana oricui.

Ce este specific marcii Celesta?

„Acel ceva” care scoate in evidenta aceasta marca este diversitatea culorilor si formele produselor, impletite cu designul modern si tehnologia inovativa. Viziunile fiecarei persoane asupra renovarii casei sunt diferite, de aceea marca proprie companiei REGATA, Celesta, vine cu o paleta larga de culori, de la negru si pana la auriu.

In acest moment, brand-ul Celesta va pune la dispozitie diferite modele de lavoare, in diferite dimensiuni, diferite modele de baterii, atat pentru lavoar, bideu sau cada, cat si pentru chiuveta de bucatarie, dar si cazi din acril, paravane de dus, accesorii de baie sau mobiliere. In curand, vei putea sa-ti renovezi intreaga baie doar cu produse marca Celesta.

Un alt plus al acestui brand nou este faptul ca toate produsele componente se pot incadra cu usurinta in aproape fiecare design, fie ca este clasic, modern sau chiar minimalist.

De foarte multe ori s-a intamplat ca in procesul de renovare al casei, respectiv al baii noastre, sa ne gandim ca toate obiectele sanitare ar trebui asortate: de la culoare, pana la material si forma. Avand in vedere acest aspect, am adus elemente sanitare, precum vas wc, bideu, baterie sau lavoar, de exact aceasi culoare, astfel incat, la final, sa se formeze un set complet. Totodata, acestea se vand si separat pentru a se putea integra in orice stil, precum cel minimalist.

 

Alege pentru acasa produsele marca CELESTA!

O baie completa, mai ales pentru cei care beneficiaza de un spatiu generos, este formata din set mobilier complet cu spatii depozitare si lavoar, vas WC cu un capac asortat, bideu, baterie sanitara, cabina de dus, cada sau paravan si toate accesoriile aferente. 

Vrem sa iti prezentam pe scurt produsele Celesta, asa ca vom incepe cu partea de dus:

  • Cazile Celesta

Cazile marca Celesta sunt realizate din acril de inalta calitate si detin multiple caracteristici, precum mentinerea temperaturii un timp indelungat, durata de viata mare, spatiu de depozitare suplimentar, rezistenta la temperaturi inalte sau scazute si multe altele. In plus, pe langa aceste proprietati, cazile din acril sunt usoare si se pot muta si manevra cu usurinta in baie, in cazul in care vrei sa-i schimbi locul.

Dimensiunile sunt standard, astfel ca pot fi alese atat pentru cei care nu beneficiaza de un spatiu generos in baie, cat si de cei care se bucura de un spatiu in plus. 

Un alt avantaj al acestor cazi este posibilitatea de montare langa perete, astfel ca nu este nevoie de zidire. Separat, pot fi achizitionate si mastile frontale.

  • Paravanele de dus Walk-In Celesta

Paravanele de dus reprezinta o alegere moderna si pratica, indragita de tot mai multe persoane. Paravanele nu ocupa mult spatiu, pot fi utilizate in orice tip de baie, indiferent de dimensiune sau forma, iar gama este variata: de la modele simple (cu sticla transparenta, mată sau fumurie) si pana la modele cu forme geometrice sau elemente ale naturii.

Paravanele vin la pachet cu o tija extensibila, astfel ca va fi mult mai usor sa montezi paravanul pe dimensiunea de care ai nevoie. Iar, un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a monta peretele de dus pe cadita ori direct pe pardoseala. Decizia de a monta paravanul direct pe pardoseala sau pe cadita apartine utilizatorilor, mai ales ca preferintele fiecaruia dintre noi sunt diferite. Iar, designul ales reprezinta un fapt important de care poti tine cont.

De ce sa alegi paravanele de dus Celesta? Deoarece, raportul calitate-pret este unul corect, sticla este groasa, de 4, 6 sau 8 mm si nu in ultimul rand, pentru siguranta tuturor, sticla a fost securizata. 

Care este diferenta dintre o sticla normala - standard si una securizata? Sticla standard, in caz de spargere, se va diviza in bucati mari si poate provoca rani grave. Insa, sticla securizata este mai rezistenta la impact, iar in caz de spargere, aceasta se va transforma in cioburi de mici dimensiuni, astfel ca nimeni nu va fi ranit. 

  • Cabinele de dus Celesta

Cabinele de dus Celesta se gasesc intr-o gama variata de dimensiuni si modele. Acestea pot fi semirotunde sau patrate, cu sticla mata, sablata, fumurie sau cu model. si pot avea sau nu cadita de dus. Poti alege o cabina de dus cu profil cromat, argintiu sau negru in functie de preferinte. 

In mare parte, cabinele de dus sunt asemanatoare paravanelor, atat in ceea ce priveste montarea si utilizarea acestora, cat si materialele din care au fost realizate ambele tipuri de produse.

  • Vasele WC Celesta

Vasele WC marca Celesta, sunt rezultatul tehnologiei moderne impletite cu designul inovativ. Gama este diversa, majoritatea vaselor WC fiind suspendate si rimless. 

Ce sunt vasele WC rimless? Sunt cele care nu au margini interioare. Sistemul de curatare este unul foarte bine pus la punct si functioneaza garantat, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru acest aspect. Ba mai mult, acestea au un set de avantaje, care fac experienta si mai placuta: lipsa marginilor reprezinta o grija in minus in procesul de curatare si sunt antibacteriene. Sub acele margini se pot acumula bacterii si murdarie, care poate fi greu de indepartat. Astfel, cu vasele WC Celesta, aceasta grija dispare! 

Poti opta pentru vase WC cu forma rotunjita sau cu forma patrata, in functie de preferinte. De asemenea, alege capacul potrivit! Capacele WC sub marca proprie Regata sunt special aduse pentru a completa vasele de toaleta. In acest mod, poti forma un set complet, fara sa stai prea mult sa cauti. 

Totodata, pe langa vasele de toaleta care sunt un musai in spatiul sanitar, recomandam si utilizarea unui bideu. Bideul este foarte des folosit in locuintele moderne. De aceea, in gama noastra de produse marca Celesta vei gasi bideuri in diverse culori, care se vor asorta cu vasele de toaleta si vor forma un set complet. Desigur, avem si bateriile sanitare potrivite! 


Ce materiale sunt folosite in productia produselor?

Dupa cum spuneam, Celesta a luat nastere din dorinta de a echilibra raportul calitate-pret si din dorinta de a livra tuturor produse cu design modern care sa reziste in timp. Tocmai de aceea, toate produsele sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care nu se degradeaza, nu polueaza, nu provoaca alergie si prezinta rezistenta crescuta la impact si la factorii de mediu, precum aburi, apa sau alte substante de curatare.

Astfel, in fabricarea bateriilor sanitare s-a utilizat alama sanitara cu un continut foarte scazut de cupru, iar finisajul acestora este realizat din mai multe straturi de lac, cu efect lucios sau mat, pentru a acoperi toate gusturile, preferintele si nevoile fiecaruia.

Lavoarele, vasele WC si bideurile sunt realizate din ceramica sanitara premium, care prezinta rezistenta crescuta la impact si care garanteaza utilizarea pe o perioada indelungata. Vasele WC se comercializeaza atat in format clasic, cat si suspendat, albe, dar si negre.

Lavoarele CELESTA sunt prezente in diferite game si culori, care sa se potriveasca diferitelor preferinte. Montarea acestora se poate face pe blat, pot fi incastrate in blat sau intr-un mobilier. Ce este interesant la aceste lavoare este faptul ca se gasesc atat in finisaj lucios, cat si in finisaj mat, in cel putin sase nuante diferite.

Mobilierele CELESTA  sunt create pentru depozitarea produselor sanitare utilizate zilnic. Deoarece, in zilele noastre, acest tip de mobiliere este foarte cunoscut si utilizat zilnic, materialul din care este realizat trebuie sa fie unul care sa reziste la greutate destul de mare, dar si la aburi sau lichide. Astfel, toate mobilierele de baie Celesta sunt realizate din MDF sau din PAL melaminat.

De asemenea, cazile si caditele sunt realizate din acril sanitar, care prezinta foarte multe avantaje, precum curatarea usoara, duritatea, durabilitatea, rezistenta la impact si factori de mediu, dar asigura si o durata lunga de viata. 

In viitorul apropiat, Celesta isi va largi gama de produse si va completa necesarul baii cu mici accesorii care fac diferenta, precum suporti pentru hartia igienica, halat, prosoape, sapuniere etc.


Ce ne dorim?

Ne dorim ca toti cei care folosesc produsele marca Celesta sa fie multumiti pe deplin de calitate si de raportul despre care vorbeam. Mai multa calitate inseamna un design complex, complet si aproape perfect!

Ne dorim sa aducem cat mai multa bucurie si culoare tuturor caselor, deoarece dintr-o simpla „casa” o putem face „acasa”.

Ne dorim sa evoluam treptat si sa tinem pasul cu noile tendinte, astfel incat sa acoperim toate dorintele pe partea produselor sanitare. De asemenea, preturile produselor vor fi corecte si accesibile oricarui buzunar.

 

Celesta este deja brand indragit de cei care prefera calitatea, produsele moderne si un design corect. Asa ca, ce mai astepti? Alege Celesta pentru acasa!