Baterie lavoar Celesta Aria, monocomanda, auriu

COD PRODUS
277231

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Rambursarea ratelor: rapid și ușor
12,18 lei Rata lunară
Calculul ratelor
POSIBILITATE DE PLATĂ PRIN
Vezi mai multe
Descriere

Bateria Aria cu monocomanda, de culoare aurie, este destinata montarii pe blat, langa lavoar.

Deschiderea si inchiderea bateriei se realizeaza actionand clapeta in directia sus-jos. Prin rotirea stanga-dreapta se regleaza debitul de apa rece-calda. Clapeta se ridica pana la 25° si se regleaza stanga-dreapta pana la 45°, in functie de temperatura dorita.

Aceasta baterie monocomanda se monteaza stativ si este actionata prin intermediul unui cartus ceramic cu diametrul de 35 mm.

Manerul plin si finisajul lucios creeaza un design unitar, elegant si modern, care va completa functionalitatea oricarui spatiu sanitar datorita accentului de culoare.

Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, un aliaj neferos pe baza de cupru, zinc si alte materiale.

Presiunea de lucru este cuprinsa intre minim 0.5 bari si maxim 10 bari. Pentru o durata mai mare de viata a bateriei recomandam presiunea apei sa fie cuprinsa intre 1 si 3 bari.

Temperatura apei calde menajere suportata de baterie este de maximum 80 grade Celsius, dar va recomandam sa utilizati apa la 60 grade Celsius.

Bateria are 190 mm inaltime, prevazuta cu perlator M24x1 si o dimensiune a racordului de 3/8" (cu o lungime de 500 mm). Debitul este intre 7.5 - 9 l/ min (3 bari). Pipa are dimensiunea de 135 x 120 mm.

Bateria Aria face parte dintr-o gama de top a bateriilor, creata cu grija si proiectata astfel incat sa aiba un design elegant si un estetic placut. Totodata, aceasta doreste sa protejeze apa si mediul inconjurator.

Mai intai de toate au fost luate in calcul cele mai inalte cerinte, precum economisirea energiei, ergonomia, functionalitatea, compatibilitatea dimensiunilor si montarea, iar mai apoi s-a pus accentul pe design, pe estetica si pe utilizarea cat mai usoara a bateriei.

Materialul din care a fost realizata aceasta baterie este o materie prima de inalta calitate: alama cu continut scazut de plumb.

Operatiunile de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire) sunt realizate cu ajutorul masinilor automate CNC, pentru un produs finit aproape perfect.

Finisajul bateriei reprezinta haina supusa stresului de aceea, aceasta a fost proiectata sa reziste la impact mecanic, coroziune, mucegai si alti factori de mediu, care provoaca distrugerea produsului.


Alte caracteristici:

Dimensiune baza prindere: 50 mm x 50 mm

Diametru baterie/corp baterie: Ø33±1 mm

Specificații
Caracteristici
COD EAN 5949005763204
Producator Celesta
Culoare Auriu
Greutate (kg) 2
Utilizare Lavoar
Tara de origine Turcia
Review-uri
Scrie un review