Baterie freestanding cu montaj pe pardoseala, cadru rotund, negru

COD PRODUS
277649
Stoc epuizat
1.790,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Rambursarea ratelor: rapid și ușor
72,93 lei Rata lunară
Calculul ratelor
POSIBILITATE DE PLATĂ PRIN
Vezi mai multe
Descriere

Bateria freestanding este destinata cazilor de baie tip insula montate independent pe picioare (freestanding). Montajul se realizeaza pe pardoseala, pentru un design aparte si un confort deosebit.

Bateria freestanding este realizata din alama sanitara cu finisaj negru. Aceasta are pipa rotativa la 360°.

Pipa bateriei este prevazuta cu un aerator cu rol de economisire a apei, care amestecă fluxul de apa cu aerul, de unde rezulta un jet concentrat.

Para de dus este dotata cu functia de jet tip ploaie.

Bateria este prevazuta cu un cartus ceramic, special conceput sa asigure o functionare medie de 500.000 de cicluri inchis/deschis si functionare silentioasa.

Debitul este de 20 l/ min (4.1 bari)

Bateria freestanding face parte dintr-o gama de top a bateriilor, creata cu grija si proiectata astfel incat sa aiba un design elegant si un estetic placut. Totodata, aceasta doreste sa protejeze apa si mediul inconjurator.

Mai intai de toate au fost luate in calcul cele mai inalte cerinte, precum economisirea energiei, ergonomia, functionalitatea, compatibilitatea dimensiunilor si montarea, iar mai apoi s-a pus accentul pe design, pe estetica si pe utilizarea cat mai usoara a bateriei. Materialul din care a fost realizata aceasta baterie este o materie prima de inalta calitate: alama cu continut scazut de cupru.

Operatiunile de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire) sunt realizate cu ajutorul masinilor automate CNC, pentru un produs finit aproape perfect. Finisajul bateriei reprezinta haina supusa stresului de aceea, aceasta a fost proiectata sa reziste la impact mecanic, coroziune, mucegai si alti factori de mediu, care provoaca distrugerea produsului.

 Toate accesoriile de montare sunt incluse.

Specificații
Caracteristici
Producator Turkey
Culoare Negru
Greutate (kg) 10
Utilizare Cada
Montaj Pe pardoseala
Tara de origine Turcia
Review-uri
Scrie un review