Întrebări/Răspunsuri
Se incarca...

Pune o întrebare

Toate întrebările vor fi afișate după moderare.

Nu sunt întrebări. Fii primul care pune o întrebare!
Descriere

Bateria freestanding este destinata cazilor de baie tip insula montate independent pe picioare (freestanding). Montajul se realizeaza pe pardoseala, pentru un design aparte si un confort deosebit.

Bateria este confectionata din alama sanitara cu finisaj cromat (material fiabil si rezistent ). Aceasta are pipa rotativa la 360°.

Pipa bateriei este prevazuta cu un aerator cu rol de economisire a apei, care amestecă fluxul de apa cu aerul, de unde rezulta un jet concentrat.

Para de dus este dotata cu functia de jet tip ploaie.

Reglarea debitului lin si precis de apa este asigurata de cartusul ceramic de inalta calitate, special conceput sa asigure o functionare medie de 500.000 de cicluri inchis/deschis si functionare silentioasa.

Debitul este de 20 l/ min (4.1 bari)

Bateria freestanding face parte dintr-o gama de top a bateriilor, creata cu grija si proiectata astfel incat sa aiba un design elegant si un estetic placut. Totodata, aceasta doreste sa protejeze apa si mediul inconjurator.

Mai intai de toate au fost luate in calcul cele mai inalte cerinte, precum economisirea energiei, ergonomia, functionalitatea, compatibilitatea dimensiunilor si montarea, iar mai apoi s-a pus accentul pe design, pe estetica si pe utilizarea cat mai usoara a bateriei. Materialul din care a fost realizata aceasta baterie este o materie prima de inalta calitate: alama cu continut scazut de cupru.

Operatiunile de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire) sunt realizate cu ajutorul masinilor automate CNC, pentru un produs finit aproape perfect. Finisajul bateriei reprezinta haina supusa stresului de aceea, aceasta a fost proiectata sa reziste la impact mecanic, coroziune, mucegai si alti factori de mediu, care provoaca distrugerea produsului.

Toate accesoriile de montare sunt incluse.

Specificații
Caracteristici
ProducatorTurkey
CuloareCrom
Greutate (kg)5.5
UtilizareCada
MontajPe pardoseala
Tara de origineTurcia
Review-uri
Scrie un review

Baterie freestanding cu montaj pe pardoseala, cadru rotund, crom

COD PRODUS
277648
Stoc limitat
Numai 2 rămase
1.690,00 lei / buc
- +

COMANDA TELEFONIC LA:

0371 522 344 (L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

- +