Un nou showroom REGATA in Sibiu!

Regata, unul dintre cei mai importanți jucători în importul și vânzarea de materiale pentru amenajări interioare din România, inaugurează primul showroom din Sibiu al companiei.

Noul showroom REGATA, situat pe șoseaua Alba Iulia, numărul 14, își va deschide porțile marți, 20 Septembrie, începând cu ora 14:00.

În cadrul noului Showroom REGATA vor fi prezente toate categoriile de produse esențiale pentru orice amenajare și reamenajare a locuinței: de la gresie, faianță și parchet, la uși, sanitare, mobilier de baie, toate produsele fiind atent selecționate pentru clienții noștri din zona orașului Sibiu. Cu aproape trei decenii de activitate in domeniul importului și comercializării de plăci ceramice, REGATA pune la dispoziția clienților o amplă rețea de distribuție cu acoperire națională și o echipă de profesioniști pregătiți să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor fiecăruia, oferind Suport și recomandări personalizate ale portofoliului nostru de produse, la cele mai avantajoase prețuri.

Deschidem primul showroom Regata din Sibiu din dorința de a fi aproape de o comunitate care achiziționează constant produsele noastre și care manifestă interes continuu pentru acestea. Prezentând în cadrul unui showroom modern produsele noastre premium și chiar produse marcă proprie, ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au în vedere proiecte proprii de reamenajare a locuințelor, dar și a dezvoltatorilor, constructorilor sau a revânzătorilor din județul Sibiu și din proximitate. Cu acest nou showroom aducem REGATA mai aproape de toți clienți noștri din orașul Sibiu, care până acum au avut posibilitatea să comande online produsele favorite pe www.regata.ro sau să le achiziționeze prin intermediul agenților noștri de vânzări.

Expunem și prezentăm o gamă variată de produse: de la seturi de mobilier baie exclusiviste marca Pierre Cardin, până la baterii sanitare Celesta, marca proprie REGATA. Produsele care vor fi expuse in cadrul noului Showroom REGATA sunt direct importate de la cei mai cunoscuți producători din Europa și atent selecționate astfel încât să mențină cel mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței."  a declarat Cătălin Mișu, General Manager REGATA.

 

În cazul în care faci parte din sfera dezvoltatorilor imobiliari, a constructorilor sau pur și simplu vrei să îți reamenajezi locuința, REGATA  te invită începând cu 20 Septembrie 2022 să iei parte la inaugurarea celui mai nou Showroom REGATA situat pe șoseaua Alba Iulia, Nr. 14. (clădirea Salzburg Center din Sibiu)

Nu uita: vino in noul Showroom REGATA din Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, Nr. 14 să descoperi:

  • zeci de modele de gresie atent selectate pentru cele mai sofisticate gusturi;
  • modele de gresie cu grosimea de 2 centimetri, potrivite pentru trafic intens și chiar amplsare la exterior;
  • cele mai noi modele de parchet laminat din oferta REGATA;
  • mobiliere complete pentru baie care poartă semnatura celor mai cunoscuți designeri (Pierre Cardin),
  • căzi freestanding, cabine de duș și baterii sanitare CELESTA (marcă proprie REGATA),
  • alte produse sanitare care vor face din orice baie, baia perfectă.

 

REGATA este acum și mai aproape de tine! In Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, Nr. 14

(click pe harta pentru locatie)