Te așteptăm în Showroom-ul REGATA din Constanța

Ti-am pregatit o serie de surprize in cadrul Showroom-ului REGATA din Constanța.

Ai REDUCERI la zeci de produse din categoriile:  Gresie, Faianta, Sanitare, Parchet laminat si Usi. Si pentru ca reducerile sunt substantiale, te asteptam sa le descoperi singur in Showroom!

Aducem și mai aproape de clienții noștri produsele REGATA prin intermediul Showroom-ului din Constanta.

 

Clienții REGATA din zona orasului Constanța au posibilitatea să vadă și să achiziționeze sute de produse prin intermediul showroom-ului din strada Poporului, numărul 110-110bis. In cadrul locatiei, desfasurate pe un spatiu amplu, puteti regasi repere din toate categoriile pe care le comercializam: gresie și faianță, usi metalice, usi pentru interior, parchet laminat, mobilier pentru baie si obiecte sanitare.

În Dâmbovița, suntem deja alături de clienții noștri printr-un lanț de magazine și un showroom cu vânzare și oferim o experientă completă de cumpărături.

Peste 8000 de produse din categoriile: gresie și faianță, materiale de construcții, amenajări interioare, sanitare, instalații, termice și grădina sunt acum la doar un click distanță!

Companie cu capital romanesc 100%

Povestea REGATA începe în anul 1993, la Târgoviște. Prin ambiție, organizare și profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungând să devină cel mai mare importator de gresie și faianță din România în cei 28 de ani de experiență. Cu un capital 100% românesc, REGATA are în portofoliu peste 6.000 de produse din diverse categorii cum ar fi: ceramică, materiale de construcții, amenajări interioare, instalații termice și sanitare.

În cazul în care faci parte din sfera dezvoltatorilor imobiliari, a constructorilor sau pur și simplu vrei să îți reamenajezi locuința, te invitam in Showroom-ul REGATA din Constanța, situat pe str. Poporului, nr. 110-110 bis.

 

Showroom Regata Constanta

Str. Poporului, 110-110 Bis

Constanta, Jud. Constanta, Romania

Telefon: 0724 353 628

Program:

L-V: 08:00–18:00

S:  08:00–13:00

D:  Inchis