Este parchetul laminat potrivit pentru pardoseala casei tale?

Este parchetul laminat potrivit pentru pardoseala casei tale? 

De cele mai multe ori dorim sa ne transformam locuinta in casa visurilor noastre.

Astfel, vom pune accent pe reamenajarea interioara si pe ambientul pe care il vom crea, cu ajutorul unor elemente deosebite. Primele elemente care au impact vizual asupra noastra atunci cand intram intr-o locuinta sunt pardoseala si peretii. Acestea reprezinta “hainele” casei, care iti ofera senzatia de liniste si pace. Totodata, “hainele” reflecta si personalitatea noastra.

Tocmai de aceea, marim gama de produse, pe zi ce trece.

Cele mai recente game de parchet laminat din oferta noastra sunt Grand si Golden. Noile modele de parchet sunt ideale pentru montarea in zonele de trafic intens, datorita rezistentei crescute la abraziune AC5 – clasa 33. (Abrasion Class).

Ce sa aleg?

Una dintre cele mai comune intrebari, in randul amenajarilor interioare, este “ce aleg intre parchet si gresie?”.

Asadar, iata cateva avantajele parchetului laminat:

• Se monteaza mult mai usor decat gresia si se inlocuieste usor;

• Pretul este accesibil;

• Parchetul laminat un farmec aparte, aspectului de caldura care creeaza un mediu ambiant unic, placut si relaxant. Parchetul ne tine in stransa legatura cu natura, multumita aspectului sau natural, de lemn;

• Se potriveste cu usurinta oricarui design de interior;

• Se gaseste intr-o gama larga de modele, finisaje, materiale etc.;

• Este confortabil si cald la atingere;

• Prezinta densitate si rezistenta crescuta;

• Este ideal pentru utilizare pe timpul sezonului rece, deoarece acesta retine caldura;

• Este potrivit pentru acoperirea conductelor de caldura din pardoseala.

• Rezistenta la abraziune ridicata reprezinta cel mai important avantaj al acestui tip de parchet. Parchetul din noile game, Grand si Golden, prezinta o rezistenta ridicata la trafic – AC5, clasa 33 si o grosime de 12 mm. De aceea, se poate monta in diferite zone cu trafic intens, cum ar fi spatiile comerciale, cladirile publice etc.

Dezavantajele parchetului sunt legate de montarea gresita a acestuia, ce poate duce la umflaturi, ruperea placilor si la aparitia unor scartaieli.

 

Gresia este o placa ceramica mai dura decat parchetul, datorita amestecului din compozitie. Si aceasta are avantajele sale, asemanatoare parchetului insa, micile detalii vor face diferenta:

• Parchetul, spre deosebire de gresie, va mentine mai multa caldura, indiferent de sezon.

• Chiar daca modelele de gresie sunt mai atractive, nu vor oferi senzatia elegantului si a stilului cat mai natural.

• Gresia este mai ceva mai dificil de montat fata de parchet, de aceea va fi nevoie de un profesionist.

• Nu toate modelele de gresie sunt atat de versatile din punct de vedere al aspectui, precum parchetul.

 

Noile game de parchet, Grand si Golden, ofera o incredere sporita atunci cand este vorba de rezistenta la abraziune. Aceste noi modele sunt ideale pentru acoperirea pardoselilor in spatiile publice, comerciale, cu trafic intens. Aceste doua game cuprind diverse modele si culori ale parchetului, ce imita perfect lemnul.

Clasa de trafic se determina prin rezistenta la abraziune a suprafetei pardoselii laminate. Acesta are la baza un dispozitiv cu doua role abrazive, ce sunt presate cu o forta predefinita pe materialul supus testarii. Determinarea clasei de rezistenta la uzura prin abraziune a pardoselii laminate survine in functie de numarul de rotiri complete necesare pentru a imprima o urma clara de frecare pe suprafata materialului verificat.

 

Cand te hotarasti sa renovezi un anumit spatiu, trebuie sa iei in considerare traficul din acea zona, apoi sa cauti tipul de “haina” potrivit stilului tau.

Pe langa acest aspect, nu trebuie sa facem rabat de la calitate. Daca nu alegem calitativ de prima data, investitia va costa mai mult pe parcurs decat initial. Parchetul este un element supus uzurii, de aceea, clasa de trafic este cea mai importanta in alegerea acestuia.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu doua game noi de parchet laminat, ce prezinta o rezistenta la abraziune AC5 si o clasa de trafic ridicata – clasa 33, potrivite pentru zonele intens circulate.


Parchetul laminat este obtinut din suprapunerea mai multor straturi, iar panourile sunt realizate astfel incat sa se monteze usor. Grosimea acestui tip de parchet, din cele doua game, este de 12 mm. De asemenea, acest tip de parchet are cel mai accesibil pret, iar raportul calitate-pret este bun.

Alege Regata pentru acasa si profita de calitatea parchetului din noile game!

sursa foto 2:bliss-art.ro