Afla cum alegi corect oglinda pentru baia ta!

Oglinda este unul dintre produsele pe care le folosim zilnic in rutina noastra. Indiferent daca este vorba despre o oglinda de baie, make-up sau de una mica pe care o luam in bagajul nostru, cu siguranta avem nevoie zilnic de ea.

De-a lungul timpului, oglinda a trecut prin multiple procese, astfel ca acum, domeniile de utilizare sunt multiple: de la pozitionarea in baie si pana la oglinda decorativa pe care o montam in living, pe un intreg perete.

Care este oglinda pe care o utilizezi cel mai mult?

Avantajele oglinzii

Oglinda nu numai ca reprezinta reflectia noastra, dar ajuta si la iluminarea unui spatiu si creeaza un efect de marire. Avantajele acestui produs inedit sunt multiple, mai ales ca exista o gama variata din care se poate alege modelul potrivit.

Stiai ca pe www.regata.ro gasesti o gama larga de oglinzi de baie? Intra aici si descopera intreaga gama!

Iti recomandam gama de oglinzi marca Pierre Cardin. De ce? Pentru ca vin cu buton de activare LED pe touch-sensor, functie de dezaburire, activata tot prin touch-sensor si lupa. Toate functiile pe care ti le doresti sa le aiba o oglinda, le vei gasi in noile modele de oglinzi Pierre Cardin!

Ba mai mult, gama de oglinzi se va largi in perioada imediat urmatoare, asa ca fii prezent pe site-ul nostru!

Oglinda cu LED sau fara?

In momentul in care decidem sa achizitionam o oglinda, vom intampina dilema alegerii modelului potrivit. Iar, o prima intrebare ar fi „cu LED sau fara”? Raspunsul este unul simplu: oglinda cu LED poate ilumina mai mult un spatiu, insa cea simpla nu va putea ilumina suplimentar zona.

Astfel, recomandarea noastra este sa iei in calcul gradul de iluminare din baie sau din zona in care doresti sa montezi noua oglinda. In cazul in care incaperea nu beneficiaza de lumina naturala, poti opta pentru o oglinda cu LED. Insa, daca spatiul beneficiaza de lumina naturala si suplimentara, poti opta si pentru o oglinda simpla.

Alegerea tine foarte mult si de preferintele membrilor familiei sau a celor care vor utiliza oglinda.

Iar, daca vrei sa te ghidezi dupa designul utilizat, poti lua in calcul mobilierul din incapere si alte accesorii esentiale. Daca ne referim la oglinzile de baie, tine cont de mobilier si de restul accesoriilor.

Daca celelalte produse sanitare sunt in nuante inchise, poti opta pentru oglinda cu LED, in caz contrar, poti alege petru acasa si o oglinda simpla. Atunci cand ai o dilema, te poti ghida dupa cateva criterii de baza, care te vor ajuta cu siguranta sa faci alegerea perfecta. Tine cont de micile indrumari de mai sus, iar inspiratia va veni cu siguranta!

LED pe exterior, interior sau in spatele oglinzii?

Oglinzile cu LED au diferite forme si tipuri de iluminare. Acest lucru inseamna ca banda LED poate fi integrata in corpul oglinzii, deci in interior, in spatele oglinzii sau pe exterior (pe margine).

Si in acest caz, daca doresti o oglinda doar pentru aspectul decorativ, le poti alege pe acelea cu iluminare in exterior sau in spate. Insa, daca ai nevoie de un plus de lumina, in mod cert va trebui sa alegi oglinda cu iluminare in fata, integrata in corpul oglinzii.

De asemenea, un punct important al oglinzilor cu LED cu tipul de lumina pe care il ofera. Altfel spus, poti alege o oglinda cu lumina calda, lumina rece sau lumina naturala (care imita razele soarelui).

  • Lumina calda este de obicei galbena si are temperatura de culoare cuprinsa intre 3000 – 3500 K;
  • Lumina rece este de obicei alba/albastra, destul de puternica si are temperatura de culoare cuprinsa intre 6000 – 6500 K;
  • Lumina naturala este de obicei asemanatoare razelor de soare si are temperatura de culoare cuprinsa intre 4000 – 4500 K.

Oglinda cu rama sau fara rama?

O alta dilema este reprezentata de alegerea unei oglinzi cu rama sau fara rama.

Rama este un element de sustinere dar si un element decorativ. In unele cazuri, rama oglinzii ii poate da intreg designul produsului. Insa, oglinzile in sine ofera oricarui spatiu o alura deosebita.

Rama iti poate oferi posibilitatea montarii mai usoare a oglinzii, datorita prinderilor ramei. Dar, acest lucru nu inseamna ca o oglinda fara rama este greu de montat. Astfel, acest mit poate fi lasat deoparte.

Te poti ghida dupa modelul oglinzii in sine, nu in functie de dificultatea prinderii.

Un alt mit pe care trebuie sa-l „spulberam” este mitul conform carui oglinzile cu rama sunt mai rezistente decat cele fara rama. Noi iti recomandam sa lasi acest mit deoparte, mai ales ca oglinzile fara rama sunt realizate special pentru a nu exista diferente de calitate sau rezistenta.

Forma/Dimensiunea oglinzii. Cine o utilizeaza cel mai des?

Un alt criteriu important de care trebuie sa tii cont este forma si, eventual, dimensiunea oglinzii. Oglinzile prezente in gama noastra sunt rotunde, ovale, patrate sau dreptunghiulare.

Asigura-te ca tii cont si de mobilierul de baie prezent. In functie de acesta, vei alege si dimensiunea oglinzii si, eventual forma.

Daca familia este numeroasa, poti alege o oglinda dreptunghiulara, de 120 cm lungime, astfel incat sa poata fi folosita in acelasi timp de cel putin doi membri sau de cei mici si adulti.

Totodata, trebuie sa mentionam ca este important sa iei in calcul si persoanele care vor folosi oglinda. In cazul in care oglinda va fi folosita de partea feminina a familiei, poti alege o oglinda cu banda LED pe toata suprafata oglinzii + lupa pentru make-up sau rutina zilnica, iar daca oglinda este utilizata doar de partea masculina a familiei, poti alege o oglinda simpla sau una cu LED pozitionat in partea superioara.

Oglinda din baie este o piesa importanta pentru toti membrii familiei, de la cei mici si pana la cei mai mari. Functiile cu care este dotata o oglinda sunt esentiale unei utilizari usoare si rapide.

Noi am luat in calcul utilizarea oglinzilor de catre intreaga familie, de aceea poti alege pentru acasa fix oglinda care este potrivita pentru tine si familia ta.

Alege oglinzile Regata pentru acasa! In plus, urmareste site-ul nostru pentru ca in perioada urmatoare gama de oglinzi se va mari!