Incepe Black Friday la Regata!

Esti pregatit? Incepe BLACK FRIDAY LA REGATA!

Au mai ramas doar doua zile pana la marile reduceri! Pe data de 11 noiembrie 2022 dam startul celor mai tari oferte din an, la zeci de produse din diferite categorii: gresie si faianta, sanitare, amenajari interioare, termice si deco.

Pe tot parcursul anului am urmarit cerintele voastre si am aflat care sunt produsele pe care le indragiti cel mai mult, asa ca, de Black Friday venim in ajutorul tau cu reduceri de nerefuzat, chiar la produsele favorite!

Cu siguranta, gandul de cumpara produsele dorite de Black Friday a fost nelipsit, mai ales ca poti profita din plin de raportul dintre calitatea superioara – pretul redus.

Daca vrei sa faci schimbari prin casa, sa inlocuiesti vechile produse cu unele noi si moderne, acum a venit momentul sa profiti din plin de cele mai bune preturi la diverse produse, din game diferite! Iti pregatim reduceri de pana la 58% la sute de produse care te vor ajuta sa-ti renovezi casa ori sa o amenajezi dupa bunul plac.

Aceste oferte sunt valabile atat in cadrul magazinului online, cat si in cadrul magazinelor Regata din tara.

 

*De ce sa cumperi de Black Friday?

Campania de Black Friday are loc doar o singura data pe an si se poate intinde pe parcursul unei zile sau pe parcursul unei perioade mai lungi, de la cateva zile si pana la doua sau trei saptamani. Pe langa acest aspect, doar de Black Friday poti beneficia de cele mai bune preturi din an la produsele favorite. 

Black Friday vine la pachet cu foarte multe avantaje: in primul rand, preturile sunt mult mai mici decat in restul anului, poti cumpara mai mult cu mai putin, te poti bucura de calitatea superioara a produselor la cel mai bun pret, poti alege pentru acasa chiar si acele produse pe care ti le doreai, dar pe care nu ti le permiteai, te poti bucura de reduceri la o gama foarte larga de produse si, nu in ultimul rand, de Black Friday la Regata ai ocazia sa-ti amenajezi intreaga locuinta cu ajutorul produselor produselor cu pret redus. 

 

Ce reduceri ti-am pregatit?

Ne-am gandit ca baia este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta noastra, pe care trebuie sa o amenajam exact asa cum ne dorim, mai ales ca doar acolo avem parte de intimitate si ne putem relaxa asa cum vrem. Astfel, am pregatit reduceri de pana la 58% la categoria sanitare, in care se incadreaza zeci de produse, precum baterii sanitare, mobiliere de baie, seturi ceramice, oglinzi de baie cu led sau simple, cazi, cadite, cabine de dus simple sau cu hidromasaj, capace WC, accesorii sanitare si multe altele. Pe acestea le poti vizualiza AICI

Poti beneficia de pana la 28% reducere la gresie si faianta, prezente in diferite modele, dimensiuni, culori si aspecte, astfel incat tu sa poti achizitiona pentru acasa exact produsele de care tu ai nevoie. De asemenea, la produsele din categoria amenajarilor interioare, ti-am pregatit reduceri de pana la 27%. 

Usile sunt elemente importante in orice incapere. Acestea detin multiple caracteristici si au un rol foarte iimportant, atat functional cat si estetic. De aceea, venim in ajutorul tau cu reduceri de pana la 16% la usile de interior din MDF si cu 10% reducere la usile metalice de exterior

Acestea sunt, poate, cele mai indragite categorii de produse, insa portofoliul de reduceri este mult mai mare. Da-i un click chiar AICI si descopera tu insuti ce ti-am pregatit!

 

Vrei sa fii printre primii care afla de aceste reduceri? Iata ce poti face:

1. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Trebuie doar sa introduci adresa de email si sa ne permiti sa-ti trimitem newsletter-ul pe acea adresa. Nimic mai simplu!

Astfel, vei putea afla mult mai rapid de reducerile pe care ti le-am pregatit si de momentul in care va incepe campania de Black Friday. Click AICI pentru a te abona la newsletter.

2. Alege sa-ti faci cont de utilizator pe www.regata.ro

Care este scopul acestui cont? Ei bine, in momentul in care iti faci cont de utilizator pe www.regata.ro vei introduce datele personale si adresa de livrare, care vor ramane salvate. Astfel, ori de cate ori vei dori sa plasezi o comanda, nu vei mai fi nevoit sa reintroduci datele de livrare sau datele personale.

Contul de utilizator te ajuta sa economisesti timp in plasarea comenzii si nu numai. Te poti loga foarte usor atat pe mobil, cat si pe computer.

Iti poti crea cont printr-un click AICI.

3. Creeaza-ti o lista cu produsele favorite!

Desigur, aici nu ne referim la o lista fizica, ci la una in format electronic, direct pe site. In momentul in care ai gasit un produs de care ai nevoie sau care ti-a placut foarte mult, adauga-l in lista de favorite.

 

                                             

Produsele favorite vor ramane salvate si vei putea urmari mult mai usor modificarile de pret pe care le sufera.

Nu uita: mai intai logheaza-te in cont sau fa-ti unul, apoi adauga produsele in categoria „Favorite” pentru a ti se salva lista. 

4. Asteapta ziua de 11 noiembrie, apoi bucura-te de cele mai tari oferte din an!

Dupa cum spuneam, pe 11 noiembrie dam startul celor mai tari reduceri din an! De Black Friday la Regata vei putea alege pentru acasa dintr-o gama variata de produse, din diverse categorii: gresie si faianta, sanitare, amenajari interioare, termice si deco.

Mai sunt doar doua zile pana la marele start! Poti fi primul care prinde ofertele disponibile, insa mare atentie: stocul este limitat!

 

Livram in toata tara

Plimba-te printre rafturile magazinului nostru online sau chiar printre rafturile magazinelor fizice din Targoviste, Sibiu sau Constanta, alege pentru acasa produsul dorit si plaseaza o comanda!

Noi vom avea grija de comanda ta, de la selectarea produselor din depozit si pana cand va ajunge in fata casei tale. Transportul se realizeaza prin flota de masini proprie, prin intermediul serviciilor de curierat sau prin servicii de livrare marfa paletizata.

                                     

Modalitatea de plata

Poti alege metoda de plata pe care tu o prefer cel mai mult. Poti alege plata rambursla livrarea comenzii, plata cu cardul online, plata prin OPordin de plata sau plata in magazinele fizice Regata.

Orice detalii legate de comanda, livrare sau metoda de plata, pot fi discutate telefonic sau prin email cu un operator Regata.

De asemenea, atat in perioada de Black Friday, cat si in oricare alta zi, atat in magazinele fizice, cat si online, va oferim suport si va ajutam cu toate informatiile de care aveti nevoie, care au legatura cu produsele pe care le comercializam.

 

Iti multumim ca alegi Regata pentru acasa si ne dorim sa te bucuri de produsele pe care le vei alege! Noi ne marim constant portofoliul, astfel incat sa poti alege produse in ton cu tendintele actuale, perfecte pentru locuinta ta.