De ce sa tii cont cand incepi lucrarile de renovare in casa

Cu siguranta ai in minte cateva planuri pe care vrei sa le pui in aplicare, insa ai ezitat din diverse motive. Poate ca este vorba de inlocuirea vechii pardoseli cu una noua si moderna sau de o mica schimbare in baie. Insa, indiferent care ar fi motivele pentru care ai ezitat pana acum sa te apuci de mesterit, a venit timpul sa te imbraci corespunzator si sa faci putin efort ca sa-ti indeplinesti dorintele.

Noi venim cu urmatoarea propunere: trece-ti planurile de renovare sau de reamenajare pe hartie, inarmeaza-te cu mult spor ca sa iasa totul bine, iar noi venim in ajutorul tau cu toate produsele necesare casei tale, astfel incat tu sa-ti usurezi munca, locuinta ta sa arate exact ca in visul tau, iar noi sa avem satisfactia ca te-am putut ajuta sa iti pui planurile in aplicare. Cum suna propunerea?

Am observat ca vremea de afara inca tine cu noi, astfel ca ne putem axa pe renovarea spatiului interior. Iti propunem sa alegi pentru acasa produsele dedicate mesterului din tine, pe care le poti gasi aici. In toata acea lista de produse vei regasi necesarul sanitar (baterii, lavoare, mobiliere de baie, bideuri, cazi simple sau cu hidromasaj, cadite pentru dus, dulapuri pentru baie), parchet, gresie, faianta si placi murale pentru a-ti decora incaperile in stil modern, usi de interior si usi metalice, dar si centrale termice ca sa fii pregatit pentru sezonul rece. 

Inainte sa alegi pentru acasa produsele necesare proiectului tau, dorim sa-ti transmitem mai multe informatii despre fiecare dintre cele mentionate anterior, astfel incat sa-ti usuram procesul de selectionare a elementelor potrivite. 

Bateriile sanitare

Bateriile sanitare fac parte dintr-o gama variata de modele, potrivite pentru lavoar, bideu, cabina de dus sau cada. Acestea sunt realizate din alama sanitara de inalta calitate (continut scazut de plumb), care asigura o durata lunga de viata a bateriei. Iar, pentru un aspect estetic aproape perfect bateriile au fost supuse unor operatiuni de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire), realizate cu ajutorul unor masini automate CNC, care functioneaza pe baza unei tehnologii moderne.

Pentru a acoperi toate preferintele, am ales baterii cu finisaj lucios sau mat, in nuante de crom, alb sau negru. Acestea sunt cele mai comune nuante, preferate de foarte multi dintre noi, datorita esteticii placute si elegante, dar si datorita faptului ca se pot integra foarte usor in orice design.

Totodata, tehnologia moderna ne invata cum sa ne usuram munca si cum sa alegem produsele astfel incat utilizarea acestora sa fie foarte simpla si practica. Aici ne referim la bateriile cu monocomanda, care ne fac sa uitam de vechile baterii cu doua comenzi: una pentru apa rece si una pentru apa calda.

Lavoare

Lavoarele sunt realizate din ceramica sanitara de inalta calitate, potrivite pentru mobilier de baie sau pentru montare pe blat. Forma lor dreptunghiulara este foarte populara si preferata de foarte multi utilizatori, deoarece spatiul de desfasurare este larg, iar forma in sine a lavoarului permite depozitarea unor produse sanitare pentru rutina zilnica de ingrijire personala (de exemplu sapun, pasta, periuta de dinti etc).

Un atuu al acestor lavoare este reprezentat de finisajul perfect neted si uniform. Acesta este oferit de glazura imbunatatita care asigura o acoperire perfecta, fara sa lase urme inestetice.

Mobiliere de baie

Mobilierele de baie fac parte din gama mobilierelor exclusiviste, moderne si elegante, ale celor mai cunoscuti designeri, realizate din materiale de foarte inalta calitate, prelucrate foarte atent, astfel incat acestea sa ofere confort in utilizare si o mana de ajutor in ceea ce priveste organizarea produselor sanitare.

Modelele de mobilier sunt foarte diferite si se bazeaza pe o paleta cromatica larga, astfel incat sa fie acoperite toate preferintele, chiar si cele mai exigente.

Poti afla mai multe detalii despre aceste minunate mobiliere de baie dintr-un alt articol de blog pregatit special pentru tine.

Iar, pentru un plus de ajutor in organizare, poti opta si pentru achizitionarea unui soldat sau a unui dulap suspendat de baie. In acest mod, vei putea avea un set mobilier de baie complet.

Usi de interior si usi metalice

Usile de interior sunt realizate din MDF si MDF lacuit si prezinta durabilitate si rezistenta indelungata la diversi factori mecanici sau de mediu.

Usile de interior, dar si metalice in voga anul acesta au fost cele cu un design modern si minimalist, in nuanta de alb impecabil sau in nuante naturale. Albul reflecta lumina si face ca intreaga incapere sa prinda viata. Nuantele naturale sunt cautate de doritorii stilului natural, care se bazeaza pe aspectul de lemn si caracteristicile acestuia. Acest aspect se aplica si usilor metalice.

 

Placi ceramice si parchet laminat

Asa cum spuneam, toamna este despre nuante si despre diversitate. Astfel, indiferent ca-ti doresti ca pardoseala ta sa fie in nuante calde sau mai reci, sa aiba aspect de lemn, piatra ori marmura (in dimensiunea de 60 x 60 cm sau chiar 60 x 120 cm), cu siguranta vei gasi produsul dorit.

Cat despre parchet, noi iti recomandam sa alegi acel model care sa se asorteze cu celelalte elemente din incapere, din clasa AC 4 si 8 mm grosime. De ce te indrumam catre un atfel de model? Deoarece, preferintele si nevoie tale sunt pe primul loc, clasa de trafic AC 4 este perfecta pentru orice tip de locuinta, cu trafic mediu sau intens, iar acei 8 mm grosime iti permit sa iti instalezi si sistem de incalzire in pardoseala, ca sa te bucuri de un plus de confort.

Cu aceste modele de gresii si parchet, te vei bucura de confort, de investitia pe termen lung si de un aspect estetic minunat, care va acapara restul obiectelor din casa.

De asemenea, faianta are rolul de a decora peretii casei, astfel incat acestia sa aiba un aspect estetic fermecator si sa fie protejati de toate tipurile de factori. Faianta se poate asorta cu gresia, ori poate ajuta la formarea unui contrast, astfel ca ambele suprafete se vor evidentia reciproc.

Ei bine, noi ti-am spus doar cateva aspecte interesante despre produsele pe care ti le recomandam in toamna aceasta, pentru amenajarea casei tale. Acestea sunt mult mai multe, insa nu am dorit sa dezvaluim chiar toate aspectele interesante ale acestora. Te lasam si pe tine sa descoperi mai multe detalii despre fiecare produs, de pe site-ul nostru, www.regata.ro!

Arunca o privire printre rafturile magazinului nostru online, alege pentru acasa ce ti se potriveste, imbraca-te corespunzator si fii mesterul casei tale! Toamna aceasta, si nu numai, trebuie sa-ti indeplinesti visurile!

Spor la mesterit!