Ne-am mutat intr-o locatie noua!

De acum ne gasesti intr-o noua locatie: pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135

Incepand de astazi, ne poti vizita in noua locatie a Showroomului nostru din Constanta, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 - 18:00 si chiar si sambata, in intervalul 08:00 - 13:00.  

 

Vrem sa fim aproape de clientii nostri din intreg judetul Constanta, sa-i ajutam si sa-i inspiram in toate proiectele lor, cu produse de calitate superioara, atent selectionate, de la cei mai cunoscuti producatori din Europa.

In cadrul magazinului expunem cele mai noi si indragite produse din urmatoarele categorii: amenajari interioare, parchet laminat, colectii de gresie si faianta, sanitare, cazi freestanding, mobiliere baie, etc. Te asteptam sa descoperi cele mai noi produse marca Celesta (marca proprie), cele mai noi si rezistente modele de parchet, seturi mobiliere de baie exclusiviste de la producatori de top (Pierre Cardin si nu numai), probabil cea mai variata gama de gresie si faianta, usi de interior realizate din MDF, cazi freestanding, cabine si paravane de dus.


Indiferent daca iti renovezi baia, bucataria, holul, dormitoarele sau chiar intreaga locuinta, la noi vei gasi exact produsele de care ai nevoie. Toate produsele care sunt expuse in Showroomul Regata din Constanta sunt in ton cu tendintele actuale ale pietei si indeplinesc cu succes nevoile, preferintele si pretentiile clientilor. De asemenea, pe langa designul modern al produselor, acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara si au o functionalitate ridicata. Cu produsele REGATA, te poti bucura o perioada foarte lunga de o locuinta moderna. 

Indiferent daca esti dezvoltator imobiliar, constructor sau doar iti renovezi locuinta, te invitam in magazinul nostru situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135, sa alegi pentru acasa produsele de care ai nevoie!

Poti ridica produsele direct din magazin, ori poti plasa o comanda si venim noi la tine acasa in cel mai scurt timp! Tu doar alege pentru acasa produsele dorite si lasa livrarea sigura si rapida in seama noastra!

Nu uita! Incepand de astazi, 27 februarie 2023, ne gasesti in noua locatie mentionata anterior, de luni pana sambata!

 

Viziteaza-ne! Alege REGATA pentru acasa!