Ce sunt covoarele ceramice si cum aduc eleganta in viata noastra?

Covoarele ceramice sunt acele modele de gresie  care formeaza un simbol sau o emblema.

De obieci, modelul este format din cel putin 4 placi de gresie, iar placile pot avea dimensiuni diferite, in functie de modelul ales.

Modelul covorului ceramic poate avea forma rotunda, patrata sau dreptunghiulara, insa cele mai cautate sunt cele patrate.

Denumirea de „covor ceramic” provine de la aspectul pe care aceste gresii il ofera. De cele mai multe ori, daca vei privi de la distanta, vei avea impresia ca pe jos este amplasat un covor elegant, dar din material textil.

Unde este indicat sa amplasam un covor ceramic?

Un covor ceramic este de dimensiuni relativ mari, deci se va potrivi mult mai bine in incaperi mai mari. De exemplu, un astfel de model de gresie decor va arata mult mai bine intr-un living, dormitor mai mare, sala de sedinte sau de evenimente, decat intr-un dormitor foarte mic.

Totul va arata mult mai elegant si mai spatios daca modelul este format din gresie de dimensiuni mari, rectificate. Acestea vor da impresia unui intreg si a unei incaperi mult mai mari, cu aspect elegant.

In zilele noastre, covoarele ceramice devin din ce in ce mai comune, insa pana acum ceva timp acestea nu erau chiar atat de cunoscute, fiind utilizate mai mult de persoanele instarite si in locuri precum castele, sali de evenimente, case culturale, vile etc.

 

Care sunt avantajele covoarelor ceramice?

Avantajele acestor covoare ceramice sunt legate in special de aspectul pe care acestea il ofera si de eleganta intregii incaperi.

Astfel, avantajele acestor covoare sunt:

  • Ofera un aspect elegant;
  • Existenta unui astfel de covor inseamna lipsa unui covor din material textil;
  • Intretinerea si curatarea este simpla, fara a fi necesara achizitionarea anumitor substante chimice;
  • Acestea sunt portelanate si rectificate, deci pot fi montate fara ajutorul unor distantieri ceramici;
  • Sunt mai igienice datorita lipsei de spatiu prin care se pot infiltra bacteriile;
  • Covorul ceramic este rezistent la zgarieturi, la aburi si chiar si la ciclurile de inghet si dezghet;
  • Daca ai putina experienta le poti monta fara ajutorul unui profesionist;
  • Sunt lucioase, deci aspectul elegant va fi cu siguranta observat de foarte multe persoane;
  • Cu siguranta va atrage toate privirile;
  • Sunt potrivite pentru incalzirea in pardoseala;
  • Se gasesc in diferite dimensiuni si culori si modele.

 

Descopera mai jos care sunt mai noi modele de covoare ceramice din oferta noastra

Intotdeauna ne-am gandit la dorintele si nevoile clientilor nostri. Tocmai de aceea am decis sa aducem in magazinele noastre diverse modele de covoare ceramice, de diferite culori, forme si dimensiuni, pentru a acoperi intreaga „lista” de dorinte.

Cel mai mic covor ceramic este format din doar 4 placi de gresie, de 60 x 60 cm, ceea ce inseamna ca acest covor are dimensiunea totala de 120 x 120 cm. Covoarele ceramice de aceasta dimensiune sunt Baroque 7035, 7038, 7033, 8010 si 8012.

Acestea au culori vii pentru un plus de viata, iar modelele in sine prezinta eleganta si rafinament.

Cine beneficiaza de mai mult spatiu isi poate alege unul dintre urmatoarele covoare ceramice: 6050, 6051, 6059 sau 8009. Primele trei au dimensiunea de 120 x 180 cm, ceea ce inseamna ca sunt formate din 6 placi de gresie decor, rectificata. Cel mai mare covor este cel de 180 x 180 cm, format din 9 placi de gresie.

Fiecare dintre aceste noi modele de gresie decor se va potrivi in casa ta si va atrage privirile oricui.

 

Merita sa-ti amplasezi un astfel de covor ceramic in casa?

Gresia si parchetul sunt cele mai intalnite tipuri de pardoseala.

Gresia este o pardoseala nelipsita din case, care se gaseste intr-o gama foarte larga de modele si culori. In timp ce majoritatea oamenilor vor alege gresiile simple, monocromatice, fii tu in trend cu noile gresii decor si amenajeaza-ti casa dupa bunul plac.

Intreg covorul ceramic formeaza un simbol sau o emblema. De obicei, acesta este ales in functie de stilul intregii case sau stilul cladirii in care este amplasat. Astfel, daca vrei sa ai o pardoseala eleganta poti alege un covor ceramic. Un avantaj al acestora este ca poti asorta covorul ceramic cu orice alt model de gresie, de culoare alb sau chiar negru. Intr-adevar, acest model de gresie este decorativ, insa ar arata mult mai bine intr-un spatiu mai mare, mai incapator, cum ar fi living-ul sau terasa casei voastre.

 

Indrazneste sa te joci cu noile tendinte si invata sa-ti transformi casa cu eleganta, in stil modern.

Alege Regata pentru acasa!