cada freestanding, baterie freestanding, baterie cada freestanding

Bateriile sanitare fac parte din sfera produselor pe care le folosim zilnic, cel putin o data pe zi. O baterie sanitara ne faciliteaza rutina zilnica si ne ajuta sa ne bucuram de temperatura perfecta a apei.

Pe langa faptul ca bateria sanitara ne aduce un plus de confort in rutina noastra, contribuie si la designul intregii bai, prin forma, culoarea si aspectul sau, dar si prin intermediul materialului utilizat in fabricarea acesteia.

Alegerea bateriei este un pas important in amenajarea baii tale, dar si pentru completarea si realizarea unui design modern, conform bunului plac. Trebuie sa acordam putina atentie materialului din care sunt realizate bateriile, mai ales ca acestea sunt utilizate des si sunt predispuse calcarului, fapt care poate diminua buna functionare a acesteia.

In continuare, vom aborda bateriile pentru cada, cu montaj pe pardoseala. Ori, dupa cum mai sunt acestea cunoscute: baterii freestanding. Designul modern pune la dispozitia noastra o multitudine de produse si combinatii intre acestea, de care ne putem bucura. Iar, pentru ca moda si tendintele in schimbare au adus in atentia noastra cazile freestanding/self-standing, trebuie sa alegem bateriile potrivite acestora.


Baterii freestanding – material, montaj, aspect si functii

Bateriile sanitare cu montaj pe pardoseala sunt realizate din alama sanitara de inalta calitate. Acest material este rezistent la factori de mediu si prelungeste durata de viata a bateriilor, prin rezistenta pe care o detine impotriva calcarului si impotriva substantelor daunatoare, dure.

Alama este un material rezistent, cu o durata lunga de viata. Putem recunoaste bateriile sanitare din alama chiar si prin greutatea acestora, care este mai mare fata de alte baterii din aliaje usoare. Alama este un material de culoare rosiatica si este realizata din aproximativ 60% cupru.

Bateria freestanding face parte dintr-o gama de top a bateriilor, creata cu grija si proiectata astfel incat sa aiba un design elegant si un estetic placut. Totodata, aceasta doreste sa protejeze apa si mediul inconjurator.

Mai intai de toate au fost luate in calcul cele mai inalte cerinte, precum economisirea energiei, ergonomia, functionalitatea, compatibilitatea dimensiunilor si montarea, iar mai apoi s-a pus accentul pe design, pe estetica si pe utilizarea cat mai usoara a bateriei. Materialul din care a fost realizata aceasta baterie este o materie prima de inalta calitate: alama cu continut scazut de cupru.

Operatiunile de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire) sunt realizate cu ajutorul masinilor automate CNC, pentru un produs finit aproape perfect. Finisajul bateriei reprezinta haina supusa stresului de aceea, aceasta a fost proiectata sa reziste la impact mecanic, coroziune, mucegai si alti factori de mediu, care provoaca distrugerea produsului.

Montajul acestor baterii se realizeaza pe pardoseala, dupa cum ne spune si denumirea acestora. Singurul lor suport este pardoseala.

Bateriile freestanding necesita o instalatie prin pardoseala, astfel ca racordarea trebuie stabilita de dinainte, inca din procesul de renovare sau de constructie al baii.

De asemenea, aceste detalii trebuie vizualizate inca din stadiul de proiect, deoarece bateria trebuie montata in apropierea cazii si trebuie stabilit locul exact in care aceasta va fi pozitionata.

Chiar daca pare mai multa munca pentru aceste baterii, trebuie sa tinem minte ca orice cada freestanding trebuie folosita impreuna cu bateria potrivita – cea freestanding. Acest aspect este important mai ales daca alegem sa pozitionam cada freestanding in mijlocul baii sau in oricare alt loc din baie, in afara de perete.

Bateriile freestanding sunt inalte si nu ocupa mult mai spatiu, nici in ceea ce priveste dimensiunile acesteia, nici in ceea ce priveste locul montarii – vizualul.

Acest tip de baterii sanitare au fost realizate pentru a asigura confort in utilizare si pentru a-ti aduce posibilitatea de amenajare a baii exact asa cum doresti.

Vorbind despre functiile bateriilor freestanding, trebuie sa mentionam ca acestea au o pipa lunga, para de dus si suport pentru aceasta. De asemenea, bateria detine un furtun lung de peste 1 metru si doua comenzi pentru actionarea pipei sau a dusului si pentru reglarea temperaturii.

Poti alege o baterie freestanding aurie, cromata sau neagra, cu cadru rotund sau patrat, in functie de preferinte.


De ce sa alegi o baterie freestanding pentru acasa?

Un prim motiv pentru care merita sa alegi bateriile freestanding este ca se potrivesc perfect cu vanele freestanding. Daca bateriile si cazile freestanding se pot amplasa oriunde in baie, de ce sa nu profitam de aceasta oportunitate?

In plus, gama de baterii este diversa si se extinde, designul acestora este impresionant si, cu siguranta vei putea obtine un design modern in baie, care nu se va demoda prea curand.

Iata alte cateva avantaje si, totodata, motive pentru care merita sa alegi in baia ta bateriile freestanding – cu montaj pe pardoseala:

  • Ajuta la crearea unui design modern, elegant, impresionant si aerisit. Bateriile au o prezenta impunatoare, mai ales cu nu au nevoie de sprijin si vin la pachet cu rafinamentul.
  • Amplasarea este versatila. Poti monta bateria oriunde doresti in baie, langa cada, astfel incat apa sa curga in cada si nu pe marginea acesteia. Poti monta bateria dupa bunul plac: langa un perete, langa fereastra, in mijloc sau in colt.
  • Usurinta in instalare, comparativ cu bateriile traditionale. Odata facuta racordarea la apa, totul va decurge foarte usor.
  • Accesul la comenzi si la orice alte functii este facil, datorita robinetilor cu monocomanda.
  • Poti asorta micile detalii din baie cu bateria. Ori, altfel spus, poti completa designul baii cu bateria perfecta.

Nu uita ca aceste baterii freestanding se potrivesc perfect cazilor freestanding. Daca alegi pentru acasa o cada freestanding, trebuie sa te asigur ca urmatorul produs pe care il vei achizitiona va fi bateria potrivita.

Alege cadrul care ti se potriveste, rotund sau patrat, alege nuanta si apoi bucura-te de un aspect impresionant si modern.

Cu fiecare baie relaxanta de care vei avea parte cu siguranta vei fi sigur ca ai facut alegerea corecta. Asadar, intra pe site-ul nostru, descopera bateriile freestanding si alege Regata pentru acasa!