Am deschis un nou showroom in Pitesti!

Din dorinta de a ajunge cat mai aproape de voi, ne-am hotarat sa deschidem un magazin si in orasul Pitesti, judetul Arges.

Multi dintre voi poate ca nu ati avut posibilitatea de a vedea fizic produsele noastre, ci doar virtual, prin intermediul site-ului www.regata.ro. Insa, acum, noi suntem si mai aproape de comunitatea care se bucura constant de produsele noastre, la cele mai bune preturi.

In cadrul noului Showroom REGATA din Pitesti vei descoperi cele mai populare produse pe care le comercializam, esentiale amenajarii sau renovarii casei tale.Vino in noua locatie REGATA din strada Nicolae Dobrin, Nr. 109 sa descoperi si sa te bucuri de cele mai noi produse Celesta (marca proprie Regata), zeci de colectii de gresie si faianta, cele mai noi si moderne cazi freestanding din gama noastra, usi de interior realizate din MDF, mobiliere de baie exclusiviste, care poarta numele celebrului designer Pierre Cardin, iar lista nu se opreste aici.

 

"Ne dorim ca produsele noastre sa va ajute in finalizarea casei visurilor voastre. Tocmai de aceea, cautam si selectam atent produsele pe care le comercializam, astfel incat acestea sa respecte noile tendinte si cel mai inalt standard de calitate si design". Acest fapt il declara chiar , General Managerul companiei, Catalin Misu: „Produsele care vor fi expuse in cadrul noului Showroom Regata sunt direct importate de la cei mai cunoscuți producători din Europa și atent selecționate astfel încât să mențină cel mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței.”

Compania REGATA are treizeci de ani de activitate si numeroase realizari obtinute constant prin perseverenta si atentia la trendurile pietei. Suntem recunoscuti ca unul dintre cei mai mari importatori de gresie si faianta din Romania. 

Daca esti curios curios cu privire la produsele din oferta noastra sau esti constructor ori doar iti renovezi locuinta, vino in noul Showroom Regata din Pitesti, situat pe strada Nicolae Dobrin, nr. 109, etaj parter! Echipa noastra te va intampina cu drag si iti va oferi tot suportul de care ai nevoie.

Noul Showroom din Pitesti este deschis in intervalul 08:00 – 18:00 de luni pana vineri si in intervalul 08:00 – 13:00 sambata.