Întrebări/Răspunsuri
Se incarca...

Pune o întrebare

Toate întrebările vor fi afișate după moderare.

Nu sunt întrebări. Fii primul care pune o întrebare!
Descriere

Bateria Celesta Solo 1011200 cu fotocelula (senzor) si alimentare duala se monteaza pe lavoar; nu necesita atingere pentru pornire, datorita senzorului integrat.

Aceasta se poate monta in orice spatiu sanitar datorita alimentarii duale, se poate folosi si in spatiile unde nu exista alimentare 220 V/12 V – datorita alimentarii cu patru baterii 6V.

Functionarea bateriei fara atingere aduce un plus de igiena pentru utilizator iar modelul este recomandat a fi montat in spatii publice, scoli, restaurante, etc.

Pornirea jetului de apa se realizeaza la apropierea mainii de senzorul bateriei, distanta de detectie se poate regla iar pentru o functionare ideala distanta recomandata este 5-10 cm.

Bateria Solo 1011200 functioneaza atata timp cat mana este pozitionata in fata senzorului infrarosu, dupa indepartarea mainii jetul de apa se opreste automat.

Aceasta poate fi folosita doar pentru apa calda sau apa rece, iar prin montarea unui robinet amestec bateriei se poate regla temperatura apei.

Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, un aliaj neferos pe baza de cupru, zinc si alte materiale.

Presiunea de lucru este de maxim 10 bari, dar pentru o durata mai mare de viata a bateriei recomandam presiunea apei sa fie de 3 bari.

Temperatura apei calde menajere suportata de baterie este de maximum 80 grade Celsius, dar va recomandam sa utilizati apa la 60 grade Celsius.

Bateria are 160 mm inaltime, prevazuta cu perlator M24x1, iar dimensiunea racordului este cuprinsa intre 1/2"-3/8" (cu o lungime de 500 mm). Debitul este intre 7.5 - 9 l/ min (3 bari).

Bateria Celesta Solo face parte dintr-o gama de top a bateriilor, creata cu grija si proiectata astfel incat sa aiba un design elegant si un estetic placut. Totodata, aceasta doreste sa protejeze apa si mediul inconjurator.

Mai intai de toate au fost luate in calcul cele mai inalte cerinte, precum economisirea energiei, ergonomia, functionalitatea, compatibilitatea dimensiunilor si montarea, iar mai apoi s-a pus accentul pe design, pe estetica si pe utilizarea cat mai usoara a bateriei.

Materialul din care a fost realizata aceasta baterie este o materie prima de inalta calitate: alama cu continut scazut de plumb.

Operatiunile de strunjire (rotunjire, filetare, gaurire sau zimtuire) sunt realizate cu ajutorul masinilor automate CNC, pentru un produs finit aproape perfect.

Finisajul bateriei reprezinta haina supusa stresului de aceea, aceasta a fost proiectata sa reziste la impact mecanic, coroziune, mucegai si alti factori de mediu, care provoaca distrugerea produsului.

Alte caracteristici:

  • Diametru baterie/corp baterie: Ø33±1 mm

Specificații
Caracteristici
ProducatorCelesta
CuloareCrom
Greutate (kg)2
UtilizareLavoar
Tara de origineTurcia
Review-uri
Scrie un review

Baterie lavoar Celesta Solo 1011200, cu fotocelula, alimentare duala, crom

COD PRODUS
277597
Stoc limitat
649,00 lei / buc
- +

COMANDA TELEFONIC LA:

0371 522 344 (L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

- +