Betoniera Hardmix 160 L

COD PRODUS
276446
Stoc epuizat
1.104,36 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0371 522 344 (L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Betonierele sunt utilaje importante in lucrarile de constructii si renovari, atat pe santier cat si pentru proiecte rezidentiale. Acestea sunt destinate producerii de beton, mortar si ipsos. Mixerele de beton asigura realizarea eficienta a sarcinilor, prin scaderea timpului si cresterea calitatii materialului. 
Betonierele Hardmix sunt realizate folosind tehnologii avansate si un sistem riguros de management al calitatii pentru a fi rezistente, solide si de lunga performanta. Aceste utilaje sunt de calitate superioara in ceea ce priveste aspectul, precizia prelucrarii, calitatea materialelor, tratamentul termic, tehnologia de asamblare si gestionarea proceselor de productie.

Betoniera cu capacitate de 160 litri are un cadru stabil si solid si o coroana rezistenta din fonta. Paletele din interior asigura amestecarea perfecta a materialelor. Betoniera este prevazuta cu roti astfel incat poate fi manevrata cu usurintapentru a fi asezata in locul potrivit si pe pozitia dorita.
Betoniera nu este potrivita pentru amestecarea substantelor inflamabile sau explozive. Nu utilizati utilajul in zone in care vaporii de vopsea, solventii sau lichidele inflamabile prezinta un potential pericol. Nu folositi betoniera in scopuri pentru care nu a fost destinata.

Pentru a prelugi durata de viata a betonierei, este important ca aceasta sa fie intretinuta corect, ceea ce inseamn ca este necesara curatarea dupa fiecare utilizare. Aceasta procedura este una simpla - tamburul se poate curata timp de doua minute, folosind un amestec de apa si pietris de aproximativ 25 mm. Dupa curatare, goliti amestectul de apa si pietris si spalati tamburul cu jet de apa interior si exterior. Nu turnati apa pe carcasa motorului si in special pe orificiile de aerisire. Indepartati orice corpuri straine din carcasa motorului. Nu folositi substante chimce si lichide agresive pentru a curata betoniera. Nu incercati sa curatati cimentul acumulat cu mistria, ciocanul si alte instrumente, deoarece acest lucru poate deteriora betoniera.

Caracteristici:

  • Putere motor (W): 550 W
  • Viteza tamburului : 30 rotatii/Minut
  • Capacitate: 160 L
  • Material coroana: fonta
  • Dimensiuni: 72x69x43
  • Roata: 9'' x 1,75 ''
Specificații
Caracteristici
Producator Hardmix
Culoare Portocaliu
Greutate (kg) 65
Capacitate 160 L
Putere motor (W) 550
Review-uri
Scrie un review