Vopsea pentru lemn/metal, Oskar Aqua Matt, interior/exterior, pe baza de apa, alb contemporan, 0.6 L

COD PRODUS
273281
Stoc epuizat
46,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Vopseaua Oskar Aqua Matt este o vopsea pe baza de apa si este utilizata pentru protejarea suprafetelor din metal, lemn, zidarie neutra, conferindu-le acestora un aspect placut. Aceasta vopsea este recomandata pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite, iar tonurile colorate se pot utiliza si pentru acoperirea corpurilor de incalzit (calorifere).

Elemente caracteristice principale: buna putere de acoperire, etalare si aderenta buna, duritate buna, rezistenta buna la intemperii, la apa, agenti chimici (solutii slabe alcaline si solutii de saruri), la lovire, zgariere si socuri.

Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare si desprafuire, vopseaua Oskar Aqua Matt se aplica prin pensulare sau pulverizare in urmatoarele sisteme ce au ca destinatie:

  • suprafete de baza noi, din lemn, la interior - eventual chituire, spacluire cu chit de cutit, strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • suprafete de baza noi, din lemn, la exterior - impregnare cu Deutek Grund pentru lemn, eventual chituire, spacluire cu chit de cutit, strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • vopsitorie de renovare pe vopsitorii vechi rezistente - strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata;
  • suprafete de baza din metal negrunduit, la interior - grunduire cu Deutek Grund pentru metal (1 strat), strat 1 de vopsea diluata maximum 5% cu apa, strat 2 de vopsea nediluata.

Intervalul pentru reacoperire si pentru slefuire este de 6 ore. Consumul specific mediu este de 70-80 ml/mp (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului).

Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +30 grade Celsius. Se recomanda o temperatura minima pentru suprafata de baza si aerul inconjurator in timpul aplicarii si al uscarii de minimum +5 grade Celsius.

Caracteristici:

Este un email pe bază de apă, fără miros, ideal pentru utilizare la interior sau în zone cu aerisire precară;

Gama de culori special aleasă din ultimele tendinţe în materie de culoare, pentru accentuarea obiectelor de decoraţiune dintr-o casă modernă, decorată cu stil: rame tablouri, scaune, mese, uşi, calorifere, mobilier grădină, diverse alte obiecte de decoraţiune, care astfel decorate conferă o pată de culoare în cadrul unui interior modern;

Aspect mat, catifelat, foarte căutat şi la modă, fiind considerat mai elegant decât culorile lucioase; 

Utilizare:

Email acrilic, rezistent la intemperii ce poate fi folosit pentru decorarea și protejarea suprafețelor exterioare și interioare din: lemn (ferestre, uși, jaluzele din lemn, mobilier de gradină, alte elemente din lemn), metal (țevi, calorifere) și zidărie.

Pregătirea suprafețelor:

Suprafețele metalice: se curăță suprafața de rugină/vopsea decojită prin periere, șlefuire sau sablare, se degresează cu Diluant Danke! si se protejează cu Danke! Grund Metal.

Suprafețele din lemn: se șlefuiește suprafața, se curăță de praf și se grunduiește cu OSKAR Grund Lemn.

Suprafețele din zidărie: se curăță suprafața de praf și se grunduiește cu OSKAR Amorsă.

Uscare:

2-4 ore - uscare rapidă la atingere (în funcție de temperatură si grosimea de strat). Al doilea strat se aplică după uscarea primului strat (minim 6 ore). 

Specificații
Caracteristici
Producator Oskar
Culoare Alb
Greutate (kg) 0.6
Tip produs Email
Utilizare Interior/Exterior
Volum 0.6 L
Review-uri
Scrie un review