Termostat Round wireless, WIFI, Honeywell

COD PRODUS
275806
Stoc epuizat
629,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Termostat Round wireless WIFI, Honeywell Y87RFC2074; permite program de timp din aplicatia TCC (Total Connect Comfort)

Termostatul de cameră rotund (Round) WIFI HONEYWELL este un termostat de ambient electronic, fără fir Y87RF - Round (rotund) cu microprocesor și modul de comunicație RFG100 destinat pentru accesul de pe smartphone, tabletă sau PC prin Internet.

Termostatul de cameră rotund (Round) WIFI HONEYWELL Y87RFC2074 (variantele Y87RF2024 și Y87RFC2074) sunt presetați din fabrică numai pentru centrale termice pe combustibil gazos, prin urmare termostatele Round se vor utiliza NUMAI pentru cazane/centrale pe gaz natural.

Termostatul HONEYWELL vă permite să controlați programul de încălzire indiferent unde vă aflați. Conectând termostatul dumneavoastră la gateway-ul Honeywell, puteți prelua controlul asupra programului de încălzire a locuinței dumneavoastră pentru următoarea săptămână prin intermediul aplicației noastre Total Connect Comfort.

Termostatele digitale Honeywell funcționează după principiul TPI (Timp Proporțional Integral), care asigură maximul de confort și funcționare economică. Software-ul încorporat în termostatul digital Honeywell are un mecanism de învățare și în primele zile de funcționare urmărește timpii de încălzire și răcire ai locuinței, care depind de modul de dimensionarea instalației, izolația imobilului, temperatura dorită etc.

Termostatul monitorizează permanent temperatura în cameră și în funcție de informațiile acumulate în timpul procesului de învățare, calculează durata și frecvența optimă cu care centrala termică trebuie să stea pornită.

Se recomandă ca în primele 2 săptămâni de la pornirea termostatului acesta să fie menținut în aceeași camera, fără a i se modifică poziția și fără intervenții frecvente asupra lui, pentru a permite desfășurarea etapei de învățare din cadrul algoritmului TPI.

Acest model de termostat funcționează cu modelele de centrale pe gaz convenționale și modele de centrale în condensare.

Termostatul de cameră rotund (Round) WIFI HONEYWELL Y87RFC2074 poate fi controlat și programat de la distanta cu ajutorul aplicației “Total Connect Comfort”, aplicație pentru iOS sau Android disponibilă gratuit.

Caracteristici tehnice al termostatului rotund HONEYWELL Y87RFC2074:

  • diametrul: 94 mm
  • adâncime: 37 mm
  • alimentare unitatea fixă: 220 V
  • alimentare Round: 2 baterii 1,5 V tip AA
  • acuratețe: 0,5 °C
  • reglare temperatură: 5 - 35 °C
  • frecvența de transmisie: 868…868,6MHz, distanța de transmisie 25 m sau 2 plafoane


Specificații
Caracteristici
Producator Honeywell
Greutate (kg) 0.8
Tip produs Termostat
Review-uri
Scrie un review