Spray vopsea Oskar Direct pe radiator, 400 ml

COD PRODUS
277845
Stoc epuizat
29,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Utilizare:

Vopsea acrilica lucioasă albă, rezistentă la temperaturi de până la 110°C, cu uscare rapida și rezistență la îngălbenire și rugină, pentru radiatoare și calorifere.

Pregătirea suprafeței: se curăță de rugină/vopsea decojită prin periere, șlefuire sau sablare și se degresează cu diluant PPG. Asigurați-vă că radiatoarele sunt reci înainte de a începe vopsirea.

Aplicare:

Înainte de utilizare, agitaţi bine tubul de spray (cca 3 min) şi efectuaţi o probă de aplicare pe o suprafaţă de testare. Începeţi pulverizarea în afara obiectului şi terminaţi-o tot în afara acestuia.

Sprayaţi cu viteză constantă, ţinând tubul la cca 30 cm distanţă şi paralel faţă de suprafaţa suport. Pentru o acoperire completă şi omogenă, aplicați vopseaua în straturi subțiri, cât mai uniform, astfel încât zonele aplicate să se intersecteze/suprapună. Temperatura ambientala optima pentru aplicare este intre 20°C si 25°C.

Agitaţi tubul după aplicarea fiecărui strat.

La final, pentru curăţarea capului de pulverizare, răsturnaţi tubul şi continuaţi pulverizarea până ce se elimină doar gazul propulsor curat. Nu conţine freoni.

Uscare:

5-10 minute uscare rapidă la atingere (timpul de uscare depinde de temperatura mediului, de umiditatea aerului și de grosimea stratului aplicat).

Depozitare:

La temperaturi cuprinse între 5°-35°C, ferit de razele directe ale soarelui, radiații și electricitate în recipiente bine închise.

Consum: 200 ml/m²/strat

Randament: 2 m²/400ml/strat

Sistem recomandat:

1-2 straturi finisaj OSKAR direct pe Radiator

Specificații
Caracteristici
Producator Oskar
Culoare Alb
Greutate (kg) 0.4
Tip produs Spray vopsea
Volum 0.4 L
Review-uri
Scrie un review