Silicon sanitar Ceresit Moment 280 ml, transparent

COD PRODUS
270451
Stoc epuizat
22,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Moment Silicon Sanitar Baie & Bucatarie este un silicon pe baza Acetoxy ideal pentru etansarea rosturilor in baie si in bucatarie. Produsul este rezistent la mucegai si ofera o bariera impermeabila si de durata rosturilor dintre suprafete.

Domenii de utilizare:

  • Nu este recomandat pentru materialele poroase (piatra naturala, beton), metale speciale si mase plastice precum: PMMA, PE, PP si PTFE. Etansarea rosturilor dintre placi si instalatiile tehnico‑sanitare; etansarea dilatatiilor aparute in spatiile expuse la umezeala ridicata; se recomanda utilizarea atat in interior (bai, bucatarii), cat si in exteriorul cladirilor in zone neexpuse razelor UV.
  • CARACTERISTICI: rezistent la imbatranire si la razele ultraviolete; buna aderenta in timp, elastic; se intareste la umezeala; inodor dupa intarire; nu se poate vopsi.

Depozitare:

  • 18 luni de la data productiei tiparita pe ambalaj, daca se pastreaza in ambalajul original, inchis etans.
  • Temperatura de aplicare: de la +5°C pana la +40°C
  • Rezista la temperaturi: de la -40°C pana la +120°C.
  • Rezistent la raze ultraviolete, conditii atmosferice extreme.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA:

Suprafata de aplicare trebuie sa fie curata, uscata si fara grasimi sau praf. Suprafetele neabsorbante, cum ar fi suprafetele din aluminiu, sticla etc., vor trebui curatate cu un solvent corespunzator.

MOD DE APLICARE

Dupa pregatirea adecvata a rosturilor si protectia cu banda de mascare a acestora, agentul izolator este aplicat in rost si nivelat timp de 5‑10 minute utilizand o spatula ce a fost umezita in apa cu sapun. Banda folosita pentru mascare este indepartata imediat. Materialul neintarit poate fi indepartat ulterior cu ajutorul unui solvent. Materialul intarit poate fi indepartat prin abraziune sau prin intermediul altor mijloace mecanice. Dimensiunea rostului: latime minima de 6 mm/ recomandat: pentru rosturi de 6‑12 mm, adancimea rostului sa fie de 6 mm; pentru imbinari mai mari de 12 mm este indicata aplicarea in proportie de 2:1 latime la adancime, pana la o adancime maxima de 12 mm.

Specificații
Caracteristici
Producator Ceresit
Culoare Transparent
Greutate (kg) 0.28
Tip produs Silicon
Review-uri
Scrie un review