Lac Oskar Aqua Tec 0.75 L

COD PRODUS
273328
Stoc epuizat
50,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Oskar Aqua este un lac ce are la baza dispersie apoasa de copolimeri acrilici, pigmenti transparenti si aditivi. Poate fi utilizat in protectia sau decorarea suprafetelor de lemn, atat la interior cat si la exterior.

Produsul se caracterizeaza printr-o aderenta si uscare buna, asigurand si protectie antifungica. Aspectul este cel de lichid omogen si vascos, fara impuritati.

Inainte de a utiliza Oscar Aqua Lac trebuie sa va asigurati ca suportul este curat si degresat. Lemnele tropicale si rasionasele bogate se recomanda a se grundui in prealabil cu Oskar Diluant nitro sau Danke Diluant universal sau sa se curete cu o perie cu perii de alama. Inainte de aplicarea lacului, trebuie sa va asigurati ca suportul este uscat.

Caracteristici:

Noul produs are o rețetă special formulată care protejează și decorează lemnul, necesitând un minim de efort la aplicare, atât pentru utilizatorul profesionist, cât și pentru cel amator;

Este pe bază de apă, fără miros și cu uscare foarte rapidă (2 h). Astfel, este ideal pentru utilizare la interior sau în zone cu aerisire precară, însă se poate utiliza și pentru lăcuirea suprafeţelor din lemn de la exterior: uşi şi ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de grădină, cabane, balustrade, garduri;

Noul lac conferă lemnului protecțe la apă și intemperii (conține Ceară Hidrofobă), la raze UV, precum și rezistență la fungi și albastreală.

Utilizare:

Se recomandă pentru vopsirea suprafețelor din lemn utilizate la exterior și interior precum: uși și ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de gradină, cabane, balustrade, garduri etc. Produsul final aplicat are un aspect plăcut, colorând şi accentuând fibra lemnoasă.

Pregătirea produsului:

Temperatura produsului la utilizare trebuie să fie intre 10°–30°C; se omogenizează bine înainte de utilizare; produsul se poate dilua cu apă.

Aplicare:

Se recomandă a se aplica 2–3 straturi de OSKAR Aqua Lac cu pensula, rola sau pistolul; umiditate lemn: max. 12%; a nu se aplica in condiții de expunere directă la radiații solare, vânt, ploaie, ceață.

Pentru rezultate deosebite, se recomandă șlefuirea suprafeței și între aplicări.

Uscare:

Uscare la atingere 2–4 ore (în funcție de temperatura și grosimea stratului); al doilea strat se aplică după uscarea primului strat (minim 6 ore).

Depozitare:

La temperaturi cuprinse între +5° si 30°C, ferit de razele directe ale soarelui, în recipiente bine închise. Risc de depreciere prin îngheț.

Consum: 0.07 L/m²/strat

Randament: 13 m²/L/strat

Specificații
Caracteristici
Producator Oskar
Culoare Tec
Greutate (kg) 0.75
Tip produs Lac
Utilizare Interior/Exterior
Volum 0.75 L
Review-uri
Scrie un review