Lac Oskar Yacht Mahon inchis 5 L

COD PRODUS
274470
Stoc epuizat
230,00 lei / buc

COMANDA TELEFONIC LA:

0377 10 22 22(L-V: 08:00 - 17:00)

BENEFICII
  • Garantie

Vezi mai multe
Descriere

Oskar yacht este un lac pe baza de rasina alchidica, disponibil in nuanta bambus, utilizat pentru lacuirea de protectie a suprafetelor din lemn exterioare si interioare ale ambarcatiunilor, cladirilor sau a altor zone supuse intemperiilor si variatiunilor de temperatura.

Acesta este caracterizat de o buna aderenta la suport, randament bun la aplicare si rezistenta la intemperii si la actiunea apei.

Suportul trebuie sa fie rezistent si curat. Elementele din lemn trebuie sa fie uscate (umiditatea nu trebuie sa fie mai mare de 15%). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Utilizare:

Se recomandă pentru vopsirea suprafeţelor din lemn exploatate la exterior şi interior precum suprastructurile ambarcaţiunilor, uşi exterioare şi ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de grădina, cabane, balustrade, garduri, pardoseli etc.

Produsul conferă lemnului un tratament durabil de extra protecţie împotriva acţiunii factorilor de mediu şi radiaţiilor UV.

Pregătirea suprafețelor:

Dacă suprafaţa lemnului prezintă porţiuni deteriorate, acestea se îndepărtează, după care se nivelează cu chit pentru lemn cu uscare rapidă (în culoarea lemnului) şi se slefuieşte cu hartie abrazivă si se curăță suprafața de praf cu laveta uscată

Dacă lemnul a fost lăcuit în prealabil, se înlătură complet porţiunile desprinse şi se curăţă suprafaţa de praf cu o lavetă uscată.

Suprafeţele lemnoase noi la exterior se grunduiesc în prealabil cu Oskar Grund Lemn.

Aplicare:

Omogenizaţi bine înainte de utilizare.

Aplicarea lacului se poate face cu ajutorul unei pensule, role sau pistol pe lemnul uscat, la temperatura mediului de 10 - 30°C şi umiditatea suportului de max. 12%.

Se recomandă aplicarea produsului în două straturi.

Pentru rezultate deosebite, se recomandă şlefuirea suprafeţei de lemn şi între aplicari. Produsul este compatibil cu Danke! Diluant Universal.

Nu se va aplica in condiții de expunere directă a suportului la radiații solare, vânt, ploaie și ceață. Consumul variază în funcţie de natura suportului, rugozitatea şi gradul de absorbabilitate al acestuia. A se consulta şi fişa tehnică.

Uscare:

4-5 ore uscare la atingere (în funcție de temperatura și grosimea stratului). Al doilea strat se aplică după uscarea primului strat (minim 12 ore). Pentru pardoseli, uscare pentru trafic normal: 7 zile.

Specificații
Caracteristici
Producator Oskar
Culoare Mahon
Greutate (kg) 5
Tip produs Lac
Utilizare Interior/Exterior
Volum 5 L
Review-uri
Scrie un review